Πλατανιάς | Τραυματίες Κανακούδης, Ποτουρίδης

πλατανιάς-τραυματίες-κανακούδης-ποτ-12708

kanakoudisΠροβλήματα αποκόμισε ο Πλατανιάς από το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, με τον Πέτρο Κανακούδη και τον Γιάννη Ποτουρίδη να μην παίρνουν μέρος στην προπόνηση της Δευτέρας (17/12).

Ο πρώτος, ο οποίος σκίστηκε στο φρύδι, του τοποθετήθηκαν ράμματα ενώ όσον αφορά τον διεθνή αμυντικό υπέστη διάταση στο δικέφαλο και αυτός στην ουσία ήταν ο λόγος που έγινε αλλαγή από τον Αναστασιάδη.

Το μείζον ζήτημα δε που είχε να κάνει με τον Ουντόζι δεν διευκρινίστηκε, καθώς ο παίκτης μετέβη στη Βουλγαρία διότι η σύζυγός του γέννησε το δεύτερο παιδί τους.

Η ενημέρωση από τον επίσημο Πλατανιά:

Χωρίς έξι ποδοσφαιριστές πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, αμέσως μετά την άφιξη από την Αθήνα, η πρωινή προπόνηση της ομάδας του Πλατανιά.

Εκτός από τους τραυματίες Λεωνίδα Αργυρόπουλο, Γκαστόν Γκονζάλες και Μάρκο Μαραγκουδάκη, από την προπόνηση απουσίαζαν ακόμη οι Πέτρος Κανακούδης (τραυματίστηκε στο μάτι στον αγώνα με τον Λεβαδειακό και του έγιναν ράμματα), Γιάννης Ποτουρίδης (τραυματίστηκε επίσης στον αγώνα με τον Λεβαδειακό, διάταση δικεφάλου) και Τσιγκόζι Ουντότζι (μετέβη στη Βουλγαρία, έχοντας λάβει άδεια από την Π.Α.Ε., καθώς η γυναίκα του έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους).

Σημειώνεται ότι η προπόνηση της ομάδας για την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου έχει προγραμματιστεί για τις 12 το μεσημέρι.

 

Πηγή: athlitiko.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook