Πλατανιάς: Συνεχίζεται η προετοιμασία για το ματς με τον Άρη

πλατανιάς-συνεχίζεται-η-προετοιμασί-29450

platanias proponisiΑσκήσεις φυσικής κατάστασης, τακτική και μπάλα περιλάμβανε το διπλό (πρωί και απόγευμα) πρόγραμμα προπόνησης της Τετάρτης (6/2) για τον Πλατανιά.

Αυτό που εν πρώτοις χρίζει αναφοράς είναι πως η ομάδα δείχνει να είναι «καλά», ήρεμη και απόλυτα συγκεντρωμένη στο στόχο της για το ματς της ερχόμενης Δευτέρας (11/2) στα Περβόλια… Άρα, το ζήτημα είναι να μπορέσει να βγάλει τον καλύτερο δυνατό εαυτό στον αγώνα.

Στις προπονήσεις έλαβαν μέρος όλοι, πλην του Τζανή που επιστρέφει την Πέμπτη (7/2) από το Ηράκλειο και του Ποτουρίδη που συνεχίζει να απουσιάζει λόγω των υποχρεώσεών του με την Εθνική Ελπίδων.

Στο μεταξύ οι δύο ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή των μεταγραφών για τον Πλατανιά, ο Νίκολα Μπέλιτς και ο  Απόστολος Γιάννου, αφήνουν πολύ καλές εντυπώσεις στις τρεις προπονήσεις που έχουν λάβει μέρος μέχρι στιγμής (δύο μαζί με όλη την ομάδα).

Ο Γιάννου χαρακτηρίζεται από την ικανότητά του να σουτάρει… απ’ όπου βρεθεί και δη με τη μία! Ένας παίκτης που διαφαίνεται ότι έχει τη δυνατότητα να λύσει το πρόβλημα του σκοραρίσματος για τον Πλατανιά.

Ο Μπέλιτς είναι πάρα πολύ γρήγορος, καλός χειριστής της μπάλας και γενικώς δείχνει πολύ καλός ποδοσφαιριστής.

Μακάρι λοιπόν τα δύο παιδιά να βοηθήσουν τον Πλατανιά και ο καθένας από την πλευρά του να βάλει το λιθαράκι του για την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία.

Εξυπακούεται βέβαια ότι αμφότεροι θα είναι στο βασικό σχήμα του Πλατανιά τη Δευτέρα (11/2), στο  κρίσιμο ματς με τον Άρη.

 

Πηγή: athlitiko

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook