Πλατανιάς: Στην Καρδίτσα για την πρόκριση με γεμάτες τσέπες

πλατανιάς-στην-καρδίτσα-για-την-πρόκρ-16294

platanias 3

Ανακοινώθηκε η αποστολή του Πλατανιά για τον αγώνα ρεβάνς στην Καρδίτσα, με τους παίκτες που αναμένονταν να μην βρίσκονται στα πλάνα του Αγγ. Αναστασιάδη, να επιβεβαιώνεται ότι είναι εκτός. Πρόκειται για τους τραυματίες Ποτουρίδη, Αργυρόπουλο και Γκονζάλες ενώ στα Χανιά έμεινε και ο Ουντόζι που κρίθηκε ανέτοιμος να βοηθήσει.

Η ενημέρωση από τον Πλατανιά:

Την Αναγέννηση Καρδίτσας αντιμετωπίζει αύριο, Κυριακή, εκτός έδρας, η ομάδα του Πλατανιά, στον επαναληπτικό του πρώτου αγώνα, στον οποίο η Χανιώτικη ομάδα είχε επικρατήσει με 3-1, στο πλαίσιο της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στην αποστολή του Πλατανιά για τον συγκεκριμένο αγώνα, ο Άγγελος Αναστασιάδης συμπεριέλαβε τους εξής 19 ποδοσφαιριστές: Αγκιλέρα, Αναστασάκο, Αρότσα, Γιακουμάκη, Δέντσα, Δημήτρη, Κάλαϊτζιτς, Κανακούδη, Κηπουρό, Κουρτεσιώτη, Λαζαρίδη, Μαραγκουδάκη, Μαρτσάκη, Ναζλίδη, Ντόε, Ουκάρ, Παληγεώργο, Τζανή, Τσοντάκη.

Στο μεταξύ να αρκετά μεγάλο ποσό που αντιστοιχούσε σε δόσεις συμβολαίων, μισθούς και δώρο Χριστουγέννων δόθηκε χθες  στο ποδοσφαιρικό τμήμα από τη διοίκηση του Πλατανιά.

Έτσι,  παρότι οι  εποχές είναι εξαιρετικές δύσκολες από οικονομικής πλευράς, η Χανιώτικη ομάδα αποδεικνύεται πολύ σοβαρή και ως είθισται αξιόπιστη όσον αφορά αυτό το ζήτημα, με τους παίκτες να λαμβάνουν  ένα πολύ μεγάλο ποσό ο καθένας τους.

Ως εκ τούτου, η ομάδα πάει να παίξει με γεμάτες τις τσέπες στην Καρδίτσα με τον απόλυτο στόχο φυσικά να είναι η πρόκριση στην τέταρτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Το γεγονός αυτό άλλωστε τονίστηκε προς τους παίκτες στο περιθώριο της πληρωμής τους από τη διοίκηση του Πλατανιά.

Πηγή: athlitiko.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook