Πλατανιάς | Δώρα & δωρεάν είσοδος για παιδιά αύριο με Πανιώνιο | Προσφορά αγάπης από ποδοσφαιριστές | Photos

πλατανιάς-δώρα-δωρεάν-είσοδος-για-πα-115433

PLATANIAS PAIDIA 1

Δώρα και δωρεάν είσοδος σε παιδιά στο πνεύμα των γιορτινών ημερών περιλαμβάνει το πρόγραμμα του αυριανού αγώνα του Πλατανιά με τον Πανιώνιο στο γήπεδο των Περιβολίων.

 

Συγκεκριμένα η ΠΑΕ Πλατανιάς θα μοιράσει περισσότερα από 150 Χριστουγεννιάτικα δώρα σε όσα παιδιά βρεθούν αύριο στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο

 

Η πρωτοβουλία θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την διοργανώτρια αρχή της Σούπερ Λίγκας και φυσικά της ΠΑΕ Πλατανιάς.

 

Επίσης στο αυριανό αγώνα η είσοδος για παιδιά μέχρι και 12 ετών, θα είναι δωρεάν. Η είσοδος για τα παιδιά θα γίνεται μόνο από τη θύρα 3.

 

Εν τω μεταξύ, τη χαρά της προσφοράς σε ανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη βίωσαν ποδοσφαιριστές του Πλατανιά Χανίων, οι οποίοι, εκπροσωπώντας την Π.Α.Ε., επισκέφθηκαν τα Συσσίτια της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου και προσέφεραν τρόφιμα: λάδι, μακαρόνια, ρύζι και όσπρια.

PLATANIAS PAIDIA 2Οι ποδοσφαιριστές του Πλατανιά Χανίων, Χουάν Αγκιλέρα, Αντώνης Γιωργαλλίδης, Άλκης Δημήτρης, Αλεξάντερ Κατάι, Νίκολα Μπέλιτς, Μανώλης Σιώπης, Αζίζ Τέτε, Νταβίντ Τόρες και Βάσκο Φαϊσκα, συνοδευόμενοι από τον υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων Λάμπρο Μαλτέζο και τον υπεύθυνο Τύπου Γιώργο Γεωργακάκη, ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις των Συσσιτίων και είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν εκ του σύνεγγυς το σημαντικό έργο που επιτελεί η Ιερά Μητρόπολη, προσφέροντας ημερησίως 650 μερίδες φαγητού σε συνανθρώπους μας, οι οποίοι έχουν ανάγκη.

PLATANIAS PAIDIA 3Ο υπεύθυνος των Συσσιτίων, πατήρ Νικόλαος Γιαννακουδάκης και οι εθελοντές των Συσσιτίων ευχαρίστησαν θερμά την Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων για την έμπρακτη στήριξή της, ευχόμενοι καλή επιτυχία στην ομάδα, με υγεία και χαρές.

platanias 4Στη συνέχεια, η αντιπροσωπεία του Πλατανιά Χανίων επισκέφθηκε την Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Χανίων, όπου οι ποδοσφαιριστές συνομίλησαν με τα νοσηλευόμενα παιδιά και τους προσέφεραν δώρα, ευχόμενοι στους γονείς τους να περάσουν στα σπίτια τους τις ημέρες των εορτών, με υγεία, δύναμη και ευτυχία. Παράλληλα, προσέφεραν δώρα και για τα παιδιά νοσηλευτριών.

platanias 5Ο διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Χανίων Γιώργος Αρχοντάκης, ο οποίος υποδέχθηκε την αντιπροσωπεία της Χανιώτικης ομάδας, ευχαρίστησε τη Διοίκηση της Π.Α.Ε. για τη συγκεκριμένη σημαντική πρωτοβουλία.

Από την πλευρά τους, οι γονείς, τα παιδιά και το προσωπικό της Παιδιατρικής Κλινικής ευχαρίστησαν την Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων για την ευγενική χειρονομία της και ευχήθηκαν στην ομάδα καλή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook