Πλατανιάς | Πάμε γερά κι ότι βγει

πλατανιάς-πάμε-γερά-κι-ότι-βγει-10230

Ο Πλατανιάς έχει δύσκολο έργο σήμερα (19:30) κόντρα στον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, όμως όλοι στην ομάδα  είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και ό,τι βγει.

Άλλωστε, ο Άγγελος Αναστασιάδης τόνισε σε όλους τους τόνους ότι ο Πλατανιάς δε φοβάται κανένα και πάντα θα παλεύει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες και η αποστολή αναχώρησε σήμερα το πρωί αυθημερόν για την Αθήνα, όπου θα διανυκτερεύσει μετά το παιχνίδι.

Στους 19 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο έμπειρος προπονητής συμπεριελήφθη και ο Αργυρόπουλος, παρά τις ενοχλήσεις στη μέση, ενώ για πρώτη φορά συμμετέχει ο Αρόχα. Στον αντίποδα, εκτός αποστολής έμειναν οι Αγκιλέρα, Αναστασάκος και Ποτουρίδης, που ως γνωστόν είναι τιμωρημένοι, αλλά και οι Τσοντάκης, Δράμι, Γιακουμάκης και Λαζαρίδης (δεύτερο σερί ματς ο τελευταίος).

Αναλυτικά η αποστολή της χανιώτικης ομάδας αποτελείται από τους Αργυρόπουλο, Αρότσα, Δέντσα, Γκονζάλες, Δημήτρη, Ζάλουντοκ, Κάλαϊτζιτς, Κανακούδη, Κηπουρό, Κουρτεσιώτη, Μαραγκουδάκη, Μαρτσάκη, Μιρτσέτα, Ναζλίδη, Ντόε, Ουκάρ, Ουντότζι, Παληγεώργο και Τζανή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook