Πλατανιάς | Ουζουνίδης: «Θέλουμε τη νίκη»

πλατανιάς-ουζουνίδης-θέλουμε-τη-νίκ-87281

ouzounidis 1Τη νίκη έθεσε ως στόχο του Πλατανιά, με δηλώσεις του στη Νova, ο Μαρίνος Ουζουνίδης ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης για την 4η αγωνιστική απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ο τεχνικός της ομάδας των Χανίων τόνισε επίσης πως πρόκειται για ένα παιχνίδι με κίνητρο λόγω της δυναμικής των «πράσινων».

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova:

«Όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα είμαστε ευχαριστημένοι από κάποιες ισοπαλίες. Είμαστε ευχαριστημένοι από το βαθμό που πήραμε από την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ αλλά θα πρέπει να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο για να έρθουν και οι νίκες. Ο Παναθηναϊκός είναι ένα μεγάλο σωματείο αλλά εμείς παίζουμε στην έδρα μας και θέλω να πιστεύω ότι ο κόσμος θα είναι ζεστός και να βοηθήσει σε αυτό το παιχνίδι περισσότερο την ομάδα για να πάρει τους τρεις βαθμούς. Ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο, θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ μέσα στο γήπεδο και αν γίνει αυτό πιστεύω να τα καταφέρουμε.

Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που χτίζεται από την αρχή αλλά εγώ κοιτάζω τη δική μας ομάδα και εμείς είμαστε ένας σύλλογος που κάθε Κυριακή προσπαθεί να βελτιωθεί. Μαθαίνουν και οι παίκτες πως θέλει ο κόουτς να παίξει η ομάδα αλλά και ο προπονητής μαθαίνει το πώς παίζουν οι παίκτες και πως αντιδρούν στη διάρκεια των επίσημων παιχνιδιών. Νομίζω πως εάν κατορθώσουμε να κερδίσουμε θα είμαστε ακόμα καλύτεροι στη συνέχεια. Θέλουμε να κερδίσουμε, έχουμε ανάγκη τους τρεις βαθμούς και σε αυτά τα παιχνίδια το όνομα του αντιπάλου σου δίνει το κίνητρο να παλέψεις και να δουλέψεις περισσότερο μέσα στο γήπεδο.»

 

Πηγή : sportfm

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook