Πλατανιάς: Με γεμάτες… τσέπες κόντρα στον Άρη

πλατανιάς-με-γεμάτες-τσέπες-κόντρα-σ-14469

platanias-proponisi-4Μία ακόμα ψυχολογική «ντόπα» αποτελεί για τους ποδοσφαιριστές του Πλατανιά ότι έλαβαν χρήματα την Πέμπτη (7/2) από τη διοίκηση έναντι μισθών και δόσεις συμβολαίων.

Έτσι -και όπως συνηθίζεται να λέγεται σε αυτές τις περιπτώσεις- οι παίκτες πάνε να παίξουν ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι, το κρισιμότερο μέχρι στιγμής για φέτος, με τις… τσέπες γεμάτες.

Οι ποδοσφαιριστές από την πλευρά τους με μία σειρά γεγονότων που έχουν υπάρξει τις τελευταίες μέρες, φαίνεται να αντιλαμβάνονται περισσότερο από κάθε άλλη φορά ότι αυτό που πλέον απομένει, είναι να πάρουν την ευθύνη στην πλάτη τους και να πράξουν αυτό που επιζητά πάνω απ’ όλα ο κόσμος των Χανίων αλλά και φυσικά η διοίκηση του Πλατανιά: την παραμονή της ομάδος στη Super League.

Στο μεταξύ έντονο ενδιαφέρον καταγράφεται από πλευράς κόσμου για το παιχνίδι του Πλατανιά με τον Άρη, με τους Χανιώτες να έχουν πάρει στα χέρια τους αρκετά εισιτήρια θέλοντας να είναι παρών σε μία από τις πιο σημαντικές «μάχες» της ομάδας για την παραμονή της στη Super League.

Σύμφωνα με τους ιθύνοντες του Πλατανιά, η προπώληση των εισιτηρίων είναι ικανοποιητική και ειδικά την Πέμπτη (7/2) έκαναν «φτερά» αρκετά. Εκτίμηση για την ώρα δεν μπορεί να γίνει για το αν το γήπεδο Περιβολίων θα είναι τη Δευτέρα (11/2) γεμάτο, όμως είναι ένα πιθανό σενάριο.

Υπενθυμίζεται ότι η προπώληση θα συνεχιστεί έως την παραμονή του ματς ενώ θα υπάρχουν και φίλαθλοι του Άρη στις εξέδρες.

 

Πηγή: athlitiko

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook