Πλατανιάς: Μεγάλες στιγμές στο αεροδρόμιο Χανίων | video

πλατανιάς-μεγάλες-στιγμές-στο-αεροδρ-45419

Δείτε την υποδοχή που επιφύλαξαν στην αποστολή του Πλατανιά, οι φίλοι της Χανιώτικης ομάδας στο αεροδρόμιο Χανίων κατά την επιστροφή της μετά το τεράστιο διπλό επί του Παναθηναϊκού με 1-0 στο ΟΑΚΑ. 

Στο μεταξύ την προσεχή Τετάρτη 3 Απριλίου αναμένεται να ξεκινήσει η προπώληση των εισιτηρίων για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, που μετά τη διαφαινόμενη παραμονή του Πλατανιά στη Super League θα αποκτήσει γιορτινό «χρώμα».

Είδηση σίγουρα δεν αποτελεί ότι εδώ και πολλές μέρες καταγράφεται ένας… χαμός για ένα εισιτήριο από πάρα πολύ κόσμο που θέλει να είναι παρών σε αυτό το παιχνίδι. Κίνητρο φυσικά αποτελεί ο πρωταθλητής Ολυμπιακός που θα έρθει με όλα του τα αστέρια στα Χανιά για τον αγώνα με τον Πλατανιά.

Η διοίκηση της Χανιώτικης ΠΑΕ θα έχει το δύσκολο έργο να διαθέσει πολύ λιγότερα εισιτήρια από όσα υπάρχουν για τις ανάγκες κι έτσι όσοι εν τέλει καταφέρουν να δώσουν το παρών την Κυριακή (7/4) στα Περβόλια θα είναι πραγματικά τυχεροί.

Υπενθυμίζεται ότι τα 1600-1700 διαρκείας περιορίζουν σημαντικά τον αριθμό των εισιτηρίων που μπορούν να διακινηθούν και τα οποία θα ανέρθουν περίπου στα 2000.

Σχετική ανακοίνωση θα υπάρξει εντός των επόμενων ωρών από την ΠΑΕ Πλατανιάς…

Πηγή: athlitiko

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook