Πλατανιάς: Κυκλοφορούν τα μαγικά χαρτάκια για Βέροια | Προπώληση στην αγορά

πλατανιάς-κυκλοφορούν-τα-μαγικά-χαρτ-11915

Ξεκίνησε από το πρωί της Τετάρτης (5/12) η προπώληση των εισιτηρίων για το παιχνίδι Πλατανιάς-Βέροια, που ως γνωστόν θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή (9/12) στα Περβόλια.

Η προπώληση γίνεται από το Περίπτερο του Δήμου Χανίων στην Πλατεία της Δημοτικής Αγοράς αλλά και από τα γραφεία της ΠΑΕ στον Πλατανιά. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή (7/12), με τα εισιτήρια που είναι διαθέσιμα να ανέρχονται περίπου στα 2000.

Στο μεταξύ στη δύναμη των Εθνικών ομάδων ποδοσφαίρου Παίδων και Νέων θα ενσωματωθούν για μία ακόμη φορά δύο ποδοσφαιριστές του Πλατανιά. Ο λόγος για τον Γιώργο Γιακουμάκη (Κ19) και τον Νίκο Πάτα (Κ16).

Η ενημέρωση από τον επίσημο Πλατανιά:

«Στην Εθνική Νέων, για συμμετοχή σε προπονήσεις και σε φιλικό αγώνα με την ομάδα Τ.Α.Π. Π.Σ. Καλαμάτα, που θα διεξαχθεί στην Καλαμάτα, κλήθηκε ο ποδοσφαιριστής του Πλατανιά Γιώργος Γιακουμάκης. Ο Γιακουμάκης θα συμμετέχει στις υποχρεώσεις της Εθνικής Νέων από τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου έως και την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου. Στα Χανιά αναμένεται να επιστρέψει το πρωί της Πέμπτης 13 Δεκεμβρίου.

Στην Εθνική Παίδων U-16, για συμμετοχή σε προπονήσεις, κλήθηκε ο ποδοσφαιριστής του Πλατανιά Νίκος Πάτας. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα συμμετέχει στις υποχρεώσεις της Εθνικής από τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου έως και το απόγευμα της Τετάρτης 12 Δεκεμβρίου, όταν και θα επιστρέψει στα Χανιά».

Πηγή: athlitiko.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook