Πλατανιάς: Και τώρα Αστέρας Τρίπολης | Χαιρέτισαν Ουντότζι και Ντόε

πλατανιάς-και-τώρα-αστέρας-τρίπολης-χ-25778

platanias asterasΗ νίκη που συνδυάστηκε από την πρόκριση επί του Παναθηναϊκού ανέβασε κατακόρυφα την ψυχολογία στο στρατόπεδο του Πλατανιά, ο οποίος επικεντρώνει πλέον την προσοχή του στο πρωτάθλημα, που ούτως ή άλλως αποτελεί και το μεγάλο στόχο.

Ως γνωστόν, την Κυριακή (27/1) ακολουθεί ένα ματς… φωτιά στα Περβόλια, με αντίπαλο μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες αυτή τη στιγμή στη Super League, πέραν του ότι θεωρείται και από τις καλύτερες, τον Αστέρα Τρίπολης. Αν μη τι άλλο, ο Πλατανιάς απέδειξε κόντρα στον ΠΑΟ ότι μπορεί να κοιτάζει στα μάτια τους αντιπάλους του και έχει κάθε δικαίωμα να πιστεύει ότι η συνέχεια θα είναι αυτή που πρέπει, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η παραμονή του στην κατηγορία.

Στον Πλατανιά πάντως έχουν επίγνωση της δυσκολίας που τους περιμένει την Κυριακή (27/1) και θεωρούν το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης ως ένα από τα πιο δύσκολα της χρονιάς.

Στο μεταξύ θύμα… γαστρεντερίτιδας έπεσε ο Φαμπιάν Στόλερ και το ντεμπούτο του απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης κρίνεται εξαιρετικά δύσκολο! Ο Ελβετός αποδείχτηκε άτυχος, καθώς εφόσον δεν είχε προσβληθεί από αυτή την ασθένεια θα μπορούσε να παίξει στο ματς με τον Παναθηναϊκό…

Σε κάθε περίπτωση, θα διαφανεί την Παρασκευή (25/1) αν μπορεί να υπολογίζεται για το ματς της Κυριακής (27/1), με την είδηση να είναι ότι έχει το δικαίωμα να παίξει.

Από εκεί και πέρα, εκτός παραμένει ο Χουάν Αγκιλέρα, με τον Ισπανό να μην καταφέρνει να ακολουθεί το πρόγραμμα προπόνησης την Πέμπτη (24/1) που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Ναυστάθμου.

Στο μεταξύ η  ΠΑΕ  Πλατανιάς ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της, κοινή συναινέσει, με τους δυο Αφρικανούς ποδοσφαιριστές.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της -κοινή συναινέσει- με τους ποδοσφαιριστές Τσιγκόζι Ουντότζι και Λόρενς Ντόε, στους οποίους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους.»

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook