Πλατανιάς: Η αποστολή για Κέρκυρα

πλατανιάς-η-αποστολή-για-κέρκυρα-10230

platanias 4Με πέντε απόντες και πολλά προβλήματα ταξίδεψε ο Πλατανιάς για την Κέρκυρα όπου σήμερα στις 5 το απόγευμα  θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα για την 24η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκ.

Εκτός από τον τραυματία Θωμά Ναζλίδη που υπέστη θλάση στον τετρακέφαλο και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον 15 μέρες εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Αγκιλέρα και Ποτουρίδης αλλά και ο τραυματίας Καστέλς, ενώ δεν υπολογίζεται ούτε ο Τζανής. Ο τελευταίος καθαρόαιμος σέντερ μπακ του ρόστερ, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ έχει ίωση και αποκλείστηκε από την αποστολή.

Τουλάχιστον κανονικά στην διάθεση του προπονητή τους είναι οι Μπέλιτς, Κανακούδης που επιστρέφουν στην αποστολή και οι Μαραγκουδάκης, Κάλαϊτζιτς που ξεπέρασαν τις μικροενοχλήσεις από το ματς με την ΑΕΚ.

Στην αποστολή  συμμετέχουν είκοσι ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα οι: Κηπουρός, Ζάλουντοκ, Κανακούδης, Κουρτεσιώτης, Αργυρόπουλος, Δέντσας, Δημήτρης, Κάλαϊτζιτς, Μιρτσέτα, Γκονζάλες, Στόλερ, Τέτε, Τσιντί, Αναστασάκος Γιακουμάκης, Γιάννου, Λαμπάρθε, Μαραγκουδάκης, Μαρτσάκης και Μπέλιτς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook