Πλατανιάς: Εθελοντική αιμοδοσία πριν το ματς με Λεβαδειακό

πλατανιάς-εθελοντική-αιμοδοσία-πριν-53959

AIMODOSIAΗ ΠΑΕ Πλατανιάς ανακοίνωσε ότι πριν την έναρξη του αγώνα με τον Λεβαδειακό (μεταξύ των ωρών 3-6 μ.μ.) θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία. Μάλιστα, οι 50 πρώτοι εθελοντές αιμοδότες θα λάβουν ισάριθμα δωρεάν εισιτήρια για το παιχνίδι που θα διεξαχθεί στα Περβόλια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από τον Πλατανιά:

Με σύνθημα «Σε αυτόν τον αγώνα, κερδίζει η ζωή» η Super League Ελλάδα, σε συνεργασία με την Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων και το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων «Άγιος Γεώργιος», διοργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία, την Κυριακή 21 Απριλίου, από τις 3 μετά το μεσημέρι έως τις 6 το απόγευμα, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο έξω από το Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, όπου, την ίδια ημέρα, στις 7 μ.μ. η ομάδα του Πλατανιά θα αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό, στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2012 – 2013.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πενήντα (50) πρώτοι εθελοντές αιμοδότες θα λάβουν ισάριθμα δωρεάν εισιτήρια για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων καλεί τον φίλαθλο κόσμο των Χανίων να συμμετέχει στην εθελοντική αιμοδοσία, προσφέροντας ζωή σε συνανθρώπους μας, οι οποίοι έχουν ανάγκη.

Στο μεταξύ η καταδικαστική, πλην όμως πρωτόδικη, απόφαση για την ΑΕΚ δεν αλλάζει το στόχο για τον Πλατανιά που είναι η απόσπαση του θετικού αποτελέσματος στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Με ισοπαλία, ό,τι και να ακολουθήσει στην έφεση της Ένωσης, η Χανιώτικη ομάδα παραμένει και τη νέα περίοδο στη Super League.

Στον Πλατανιά είναι υποχρεωμένοι να μην υποβληθούν σε πανηγυρισμούς πρόωρους που μπορεί να εξελιχθούν και σε επικίνδυνοι κι έτσι ακόμα κι αν η απόφαση της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League διατηρεί την ομάδα στην κατηγορία, η συνείδηση και η λογική την υποχρεώνουν να παλέψει το ματς της Κυριακής (21/4) στα ίσα διεκδικώντας τη νίκη.

Στον Πλατανιά θέλουν να κλείσουν τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να αποζημιώσουν τον κόσμο πάνω απ’ όλα, που εξελίχθηκε στον 12ο παίκτη της ομάδας φέτος και ο οποίος είναι γεγονός ότι πικράθηκε με τη βαριά ήττα με σκορ 5-0 στη Βέροια.

Έτσι, από τη μία αυτό το γεγονός κι από την άλλη ότι προκύπτει βαθμολογικός λόγος, ο Πλατανιάς θα κάνει ό,τι μπορεί έτσι ώστε να καταφέρει να κερδίσει τον Λεβαδειακό και να φτάσει τους 36 βαθμούς, συγκομιδή αρκετά ικανοποιητική για πρωτοεμφανιζόμενη ομάδα στη Super League.

Πηγή: athlitiko

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook