Πλατανιάς: Εθελοντική αιμοδοσία πριν το ματς με Λεβαδειακό

πλατανιάς-εθελοντική-αιμοδοσία-πριν-53959

AIMODOSIAΗ ΠΑΕ Πλατανιάς ανακοίνωσε ότι πριν την έναρξη του αγώνα με τον Λεβαδειακό (μεταξύ των ωρών 3-6 μ.μ.) θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία. Μάλιστα, οι 50 πρώτοι εθελοντές αιμοδότες θα λάβουν ισάριθμα δωρεάν εισιτήρια για το παιχνίδι που θα διεξαχθεί στα Περβόλια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από τον Πλατανιά:

Με σύνθημα «Σε αυτόν τον αγώνα, κερδίζει η ζωή» η Super League Ελλάδα, σε συνεργασία με την Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων και το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων «Άγιος Γεώργιος», διοργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία, την Κυριακή 21 Απριλίου, από τις 3 μετά το μεσημέρι έως τις 6 το απόγευμα, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο έξω από το Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, όπου, την ίδια ημέρα, στις 7 μ.μ. η ομάδα του Πλατανιά θα αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό, στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2012 – 2013.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πενήντα (50) πρώτοι εθελοντές αιμοδότες θα λάβουν ισάριθμα δωρεάν εισιτήρια για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων καλεί τον φίλαθλο κόσμο των Χανίων να συμμετέχει στην εθελοντική αιμοδοσία, προσφέροντας ζωή σε συνανθρώπους μας, οι οποίοι έχουν ανάγκη.

Στο μεταξύ σύνθημα νίκης έδωσε ο  Άγγελος Αναστασιάδης για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, με τον προπονητή του Πλατανιά να τονίζει σε δηλώσεις του στη NOVA ότι η ομάδα του πρέπει να καταφέρει να κερδίσει.

Για τον Λεβαδειακό είπε ότι τον θεωρεί μία έμπειρη ομάδα και η οποία διαθέτει καλούς παίκτες.

Οι δηλώσεις του Άγγελου Αναστασιάδη: «Εμείς αγωνιστικά ακόμα δεν έχουμε σωθεί. Προερχόμαστε μάλιστα από μία πάρα πολύ άσχημη αγωνιστική για μας. Ένα πάρα πολύ άσχημο αποτέλεσμα… Έχουμε ένα λόγο παραπάνω να τελειώσουμε καλά τη σεζόν και για εμάς αυτό το παιχνίδι είναι πάρα πολύ κρίσιμο. Δυστυχώς φτάσαμε στο σημείο, τελευταία αγωνιστική, να είμαστε τεντωμένοι. Δυστυχώς αυτό έγινε. Ελπίζω και πιστεύω ότι θα τελειώσουμε καλά».

Για τον Λεβαδειακό, που είναι βαθμολογικά αδιάφορος: «Αυτό είναι το πιο δύσκολο για εμάς αυτή την περίοδο. Εμείς θα έχουμε το βάρος του αποτελέσματος. Με μια ομάδα έμπειρη, είναι χρόνια στην Α’ Εθνική, με καλούς παίκτες, έμπειρους. Πρέπει να είμαστε πολύ καλά εμείς. Να ξεχάσουμε όσο το δυνατόν γίνεται πιο γρήγορα την απόδοση της περασμένης Κυριακής».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook