Πλατανιάς – Αστέρας σήμερα στις 4 στα Περβόλια για το Κύππελο

πλατανιάς-αστέρας-σήμερα-στις-4-στα-π-28420

Ο Πλατανιάς δεν ανακοίνωσε αποστολή κι έτσι δεν αποσαφηνίζεται ποιοι ποδοσφαιριστές υπολογίζονται για τον πρώτο αγώνα Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης.

Anastasiadis2 Φυσικά ο… άμεσα αρμόδιος, που δεν είναι άλλος από τον Άγγελο Αναστασιάδη γνωρίζει καλύτερα απ’ όλους αλλά εν πάση περιπτώσει, αυτό δεν… μας διευκολύνει έτσι ώστε να μπορούμε να γράψουμε με λεπτομέρειες πώς θα παρουσιαστεί η Χανιώτικη ομάδα σήμερα.

Δεδομένα, εκτός, είναι οι τραυματίες Κάστελς, Μπέλιτς και Κανακούδης ενώ πολύ πιθανό είναι να μην υπολογίζονται ούτε οι Κάλαϊτζιτς και Μαραγκουδάκης που υποβλήθηκαν σε μαγνητική, με τις εξετάσεις τους να αποδεικνύονται μεν «καθαρές», αλλά ενδέχεται ο προπονητής τους να μη ρισκάρει τη συμμετοχή τους για να τους έχει ετοιμοπόλεμους για τον πολύ κρίσιμο αγώνα που ακολουθεί το Σάββατο (2/3) στην Κέρκυρα.

Από την άλλη, δικαίωμα να παίξουν έχουν οι Αγκιλέρα και Ποτουρίδης, παρότι είναι τιμωρημένοι για το πρωτάθλημα. Μάλιστα, το πιθανότερο να είναι και στην 11άδα που θα παραταχθεί απέναντι στον Αστέρα.

Ως εκ τούτου οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στη διάθεση του Αναστασιάδη, αν εξαιρεθούν οι πέντε «τραυματίες», συμπεριλαμβάνοντας σε αυτόν τον κανόνα, τους Κάλαϊτζιτς, Μαραγκουδάκη, είναι οι εξής (22): Κηπουρός, Λαζαρίδης, Ζάλουντοκ, Ποτουρίδης, Τζανής, Δημήτρης, Στόλερ, Γκονζάλες, Αργυρόπουλος, Κουρτεσιώτης, Αγκιλέρα, Τετέ, Δέντσας, Μιρτσέτα, Λαμπάρθε, Μαρτσάκης, Τσοντάκης, Ναζλίδης, Γιάννου, Αναστασάκος, Γιακουμάκης και Τσιντί.

Στο μεταξύ αρκετά είναι τα αδιάθετα εισιτήρια για το παιχνίδι Κυπέλλου ανάμεσα σε Πλατανιά και Αστέρα Τρίπολης. Ως γνωστόν, απόφαση της Χανιώτικης ΠΑΕ είναι να μην ισχύουν τα διαρκείας για το συγκεκριμένο θεσμό κι έτσι δίνεται η δυνατότητα στον κόσμο ανήμερα του αγώνα να εξασφαλίσει θέση στο γήπεδο.

Σύμφωνα με τον Πλατανιά, εισιτήρια θα πωλούνται την Τετάρτη (27/2) από τα εκδοτήρια του γηπέδου των Περιβολίων, τα οποία για το λόγο αυτό θα ανοίξουν στη 1, δηλαδή τρεις ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

Υπενθυμίζεται ότι η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ.

 

Πηγή: athlitiko

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook