Πλατανιάς: Όλα ok με Ε.Π.Ο | Παίζουν μεταγραφές από Ισπανία

πλατανιάς-όλα-ok-με-ε-π-ο-παίζουν-μεταγρα-43938

varouxakisΠλήρης θεωρείται ο φάκελος που κατέθεσε στην ΕΠΟ ο Πλατανιάς και αφορά τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ.

Μπορεί ο Πλατανιάς να δίνει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι το Σάββατο στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα ωστόσο οι παράγοντες της ομάδας τρέχουν κι άλλα σημαντικά ζητήματα που αφορούν την επόμενη περίοδο.

Οι ιθύνοντες τον σύλλογο ως όφειλαν, απέστειλαν στα γραφεία της ΕΠΟ τον φάκελο αδειοδότησης ενόψει της επόμενης σεζόν που αφορά τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ. Όπως ενημερώθηκαν από την Ομοσπονδία, ο «ερυθρόλευκος» φάκελος είναι πλήρης, συνεπώς η άδεια για την επόμενη αγωνιστική περίοδο (με την ευχή φυσικά να ανανεώσει την κάρτα παραμονής του στη Σούπερ Λίγκα) αναφορικά με τα οικονομικά θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Στο μεταξύ εναν στόπερ και έναν επιθετικό από την Ισπανική Β’ Εθνική (Σεγούντα Ντιβιζιόν) ξεχώρισε η τριμελής αντιπροσωπεία του Πλατανιά (Βαρουξάκης, Δ. Μαθιουλάκης, Τσιριτάκης) η οποία βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες στην Ιβηρική Χερσόνησο.

Τα ονόματα των ποδοσφαιριστών δεν μπόρεσαν να γίνουν γνωστά ούτε και οι ομάδες στις οποίες αγωνίζονται, κάτι που αν διέρρεε, σίγουρα θα έδινε τη δυνατότητα να υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες για ό,τι σημειώθηκε στο μπλοκάκι των παραγόντων του Πλατανιά.

Αποδεικνύεται πάντως ότι η παρουσία της Χανιώτικης αντιπροσωπείας στην Ισπανία δεν έγινε μονάχα για λόγους ξεκούρασης αλλά συνδυάστηκε και με την «κατασκοπεία» ποδοσφαιριστών που υπό προϋποθέσεις θα μπορούσαν το ερχόμενο καλοκαίρι να έρθουν στα Χανιά, ακολουθώντας το δρόμο που χάραξε ο Αγκιλέρα αλλά και ο Κάστελς.

Να σημειωθεί παρεμπιπτόντως ότι στο γήπεδο όπου βρέθηκαν οι παράγοντες του Πλατανιά, φημολογείται ότι τους συνόδευσε ο μάνατζερ του ισπανού αμυντικού…

Πηγή: athlitiko

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook