Πλατανιάς : Ήρθε… για να μείνει στην Super League | Συγχαρητήρια σε όλους

πλατανιάς-ήρθε-για-να-μείνει-στην-super-league-54449

Δεν το… κουνάει ο Πλατανιάς από την Σούπερ Λίγκα, καθώς μετά και τη νίκη του στα Περιβόλια 2-0 επί του Λεβαδειακού για την τελευταία αγωνιστική, κέρδισε την παραμονή του στην μεγάλη κατηγορία.

platanias niki

Το… παραμύθι για τον Πλατανιά θα συνεχιστεί και του χρόνου, καθώς η ομάδα των Χανίων μετά τη νίκη 2-0 επί του Λεβαδειακού στα Περιβόλλια για την τελευταία αγωνιστική , εξασφάλισε την παραμονή του στη Σούπερ Λίγκα.

Οι Χανιώτες ήταν η ομάδα που ήθελε περισσότερο τους τρεις βαθμούς, κάτι που φάνηκε από τα πρώτα κιόλας λεπτά της αναμέτρησης και δίκαια έφτασαν στο νικηφόρο αποτέλεσμα.

Στον αντίποδα ο Λεβαδειακός έκλεισε με ήττα το φετινό πρωτάθλημα, αν και προσπάθησε για το αντίθετο, ειδικά στο δεύτερο μέρος.

Το ματς

Η λογική που ήθελε την ομάδα που… καίγεται να έχει τον έλεγχο της αναμέτρησης επιβεβαιώθηκε, καθώς ο Πλατανιάς από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης έδειξε ότι ήταν αυτός που ήθελε τη νίκη. Στον αντίποδα ο Λεβαδειακός από την στιγμή που έχει εξασφαλίσει την παραμονή του στη Σούπερ Λίγκα, δεν έδειχνε να είναι μέσα στη διεκδίκηση του αγώνα.

Οι Χανιώτες είχαν και την πρωτοβουλία, αλλά και τις ευκαιρίες από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, χωρίς ωστόσο, να μπορεί να μετουσιώσει σε γκολ τις φάσεις που έκανε. Στο 35’, όμως, ο Μπέλιτς ήταν αυτός που εκμεταλλεύτηκε την βαθιά μπαλιά του Στόλερ και έκανε το 1-0 για τον Πλατανιά. Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι έριξαν τον ρυθμό τους, με αποτέλεσμα να απειληθούν με την ισοφάριση, λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, αλλά πήγαν στα αποδυτήρια με τον υπέρ τους προβάδισμα.

Το σκηνικό της αναμέτρησης άλλαξε εντελώς στο δεύτερο μέρος, καθώς ο Λεβαδειακός ήταν η ομάδα που πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και προσπαθούσε να απειλήσει. Οι Βοιωτοί ήταν αυτοί που δημιουργούσαν τις ευκαιρίες, χωρίς όμως, να μπορεί να τις μετουσιώσει σε γκολ. Ο Πλατανιάς έδειχνε να μην μπορεί να πάρει τον έλεγχο του αγώνα και τους παίκτες του Άγγελου Αναστασιάδη να μοιάζουν τα έχουν χαμένα.

Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να πετύχουν κάποιο τέρμα, κάτι που έκανε ο Πλατανιάς στο 77’, με τον Κανακούδη να διαμορφώνει το 2-0 και να «κλειδώνει» εν μέσω αποθέωσης τη νίκη και την παραμονή στην κατηγορία. Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους Χανιώτες να πανηγυρίζουν για το πολύ μεγάλο επίτευγμα της ομάδας τους.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Πλατανιάς (Άγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Στόλερ, Ποτουρίδης, Κανακούδης, Αγκιλέρα, Κάλαϊζιτς (68’ Μιρτσέτα), Ναζλίδης, Γιάννου (50’ Λαμπάρθε), Μπέλιτς (87’ Γιακουμάκης), Αναστασάκος

Στον πάγκο: Λαζαρίδης, Μαραγκουδάκης, Δέντζας, Δημήτρης

Λεβαδειακός (Γιάσμικο Βέλιτς): Κυριακίδης, Χοσέμι, Κόρμπος, Γεωργίου, Πέππας (46’ Ρομέου), Ζησόπουλος, Κουτσόπουλος, Ροτζέριο, Καγιεχόν, Νικολακάκης (67’ Μαχαίρας), Πόι

Στον πάγκο: Κασμερίδης, Μανωλάς, Μίλιεβιτς, Πινέιρο, Λισγάρας

Πηγή: sportfm

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook