Πλατανιάς: Έρχεται ο Τετέι | Στην προπώληση τα εισιτήρια με Γιάννινα

πλατανιάς-έρχεται-ο-τετέι-στην-προπώλ-18948

teteiΠαίκτης του Πλατανιά θα πρέπει να θεωρείται ο Αμπντούλ Αζίζ Τετέι. Οι ερυθρόλευκοι ήρθαν σε συμφωνία τόσο με τον Φωκικό για την μεταγραφή του 23χρονου Γκανέζου όσο και με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του athlitiko.gr αναμένεται στα Χανιά μέσα στην μέρα.

Ο αμυντικός μέσος τα έχει βρει σε όλα με την Χανιώτικη ομάδα και άμα την άφιξη του στα Χανιά θα υπογράψει και το νέο του συμβόλαιο, ενώ αύριο Πέμπτη (είναι προγραμματισμένη για τις 12.00 στα Περιβόλια) θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση υπό τις οδηγίες του Άγγελου Αναστασιάδη ο οποίος άλλωστε τον επέλεξε.

Στο μεταξύ ξεκίνησε σήμερα η διάθεση των εισιτηρίων για τον εντός έδρας αγώνα με τον Π.Α.Σ. Γιάννινα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πλατανιάς:

«Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς ανακοινώνει ότι η διάθεση των εισιτηρίων για τον εντός έδρας αγώνα με τον Π.Α.Σ. Γιάννινα, το Σάββατο 5 Ιανουαρίου, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2012 – 2013, θα ξεκινήσει την Τετάρτη 2 Ιανουαρίου και θα διαρκέσει έως και την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου.

Η διάθεση θα γίνεται από τα Γραφεία της Π.Α.Ε. στον Πλατανιά και από το Ενημερωτικό Περίπτερο του Δήμου Χανίων στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς, από τις 10 το πρωί έως τις 2 μετά το μεσημέρι.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής: Θύρες 1 και 2: 20 ευρώ, θύρες 3 και 4: 15 ευρώ».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook