Πλατανιάς: «Έκλεισε ο Ονιέμα» γράφουν στην Αθήνα | Πάει γι’ άλλα… αν κάτσει του Μπλάνκο

πλατανιάς-έκλεισε-ο-ονιέμα-γράφουν-22530

pegasus_LARGE_t_143761_105639989

Σύμφωνα με το σάιτ contra.gr, ο Τσίντι Ονιέμα είναι παίκτης του Πλατανιά, καθώς στο ρεπορτάζ γίνεται λόγος ότι αποδεσμεύτηκε από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, χαρίζοντας τα οφειλόμενα στην Κυπριακή ομάδα.

Ο Τσιντί αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τη φανέλα του Ολυμπιακού το Σάββατο στην ήττα από την ΑΕΚ στο ΓΣΠ. Η συμφωνία για την αποδέσμευσή του έγινε σε καλό κλίμα και σ’ αυτό βοήθησε και το γεγονός ότι ο παίκτης αποχωρεί, χωρίς να διεκδικεί τα οφειλόμενα! Είναι, δε, χαρακτηριστική η παρουσία του στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των «μαυροπράσινων» το βράδυ της Δευτέρας.

Μία σημαντική απώλεια για την ομάδα της Λευκωσίας, η οποία όμως έχει δείξει ότι μπορεί να ξεπερνά όλα τα εμπόδια και μέχρι τώρα έχει αποδείξει ότι παρά τα οικονομικά προβλήματα «χτυπάει» με αξιώσεις την «οχτάδα», προκειμένου να σωθεί χωρίς να μπλέξει στο γκρουπ της διαβάθμισης.

blancoΣτο μεταξύ  μεγάλη και ηχηρή, εφόσον σκάσει, βόμβα με την απόκτηση του Ισμαέλ Μπλάνκο ετοιμάζει ο Πλατανιάς για να ενισχύσει την επιθετική του γραμμή, μολονότι πρόκειται για μια αρκετά δύσκολη περίπτωση.

Η χανιώτικη ομάδα επιθυμεί την ενίσχυσή της στην επιθετική της γραμμή και ο Ισμαέλ Μπλάνκο, πρώην παίκτης της ΑΕΚ από το 2008 έως το 2012, με 37 γκολ σε 110 συμμετοχές με την κιτρινόμαυρη φανέλα, μοιάζει ως ιδανική περίπτωση! Ο Μπλάνκο κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά αφού πριν από 1,5 περίπου μήνα έμεινε ελεύθερος από την Μόναχο 1860 που παίζει φέτος στη Β’ κατηγορία Γερμανίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Πλατανιάς εξετάζεινα αποκτήσει τον Μπλάνκο για τον επόμενο 1,5 χρόνο θεωρώντας πέραν των ικανοτήτων του, ότι θα προσαρμοστεί άμεσα στην ομάδα αφού είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας. Ο ίδιος ο Μπλάνκο μάλιστα θεωρεί ως καλή περίπτωση τον Πλατανιά για να επιστρέψει στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής κατηγορίας, της χώρας μας στο οποίο διακρίθηκε με την ΑΕΚ. Συν τοις άλλοις, ο Μπλάνκο είναι σε εξαιρετική ηλικία αφού είναι γεννηθείς 19 Ιανουαρίου του 1983, άρα 30 ετών.

Η υπόθεση αυτή εξετάζεται παράλληλα με εκείνη του Ονιέμα του Ολυμπιακού Λευκωσίας που βολιδοσκοπείται αρκετές ημέρες από τη χανιώτικη ομάδα.

Πηγή: athlitiko.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook