Περαστικά … μας !!!

περαστικά-μας-3195

Στο νοσοκομείο μετέβη το πρωί της Πέμπτης ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, ο οποίος ταλαιπωρείται από κρύωμα και είχε συμπτώματα που ανησύχησαν τους συνεργάτες του ότι μπορεί να υποκρύπτουν πνευμονία.

Ο κ. Στουρνάρας ένιωσε έντονη δυσφορία και πήγε στο νοσοκομείο.

Έπειτα από εξετάσεις οι γιατροί διαπίστωσαν ότι, εκτός από τη βαριά ίωση που τον ταλαιπωρεί, ο υπουργός των Οικονομικών έχει εξαντληθεί σε βαθμό υπερκόπωσης και συνέστησαν στον κ. Στουρνάρα να παραμείνει στο σπίτι του για ξεκούραση.

Παρά τις οδηγίες των γιατρών ο υπουργός των Οικονομικών επέστρεψε στο γραφείο του, αφού αποφάσισε να συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά του.

«Θα ξεκουραστώ μετά τις 16 Νοεμβρίου», απάντησε ο κ. Στουρνάρας στους γιατρούς που του ζήτησαν να παραμείνει στο σπίτι του για να ανακτήσει τις δυνάμεις του.

Το τελευταίο διάστημα το πρόγραμμα του υπουργού των Οικονομικών ήταν ιδιαίτερα βαρύ. Τη νύχτα της Τρίτης παρέμεινε άυπνος προκειμένου να διαπραγματευτεί το πακέτο των εργασιακών με την τρόικα και χθες παρέμεινε στη Βουλή μέχρι τις 2 τη νύχτα για τη συζήτηση που γινόταν στην ολομέλεια του Σώματος για τις αποκρατικοποιήσεις οργανισμών του Δημοσίου.

 

πηγή: protothema

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook