Πατέρας Γιώργου Φουντούλη: Δε θέλουμε Χρυσαυγίτες στην κηδεία του Γιώργου

πατέρας-γιώργου-φουντούλη-δε-θέλουμε-105910

foudoulis-660Συγκλονίζει για ακόμη μια φορά ο πατέρας του άτυχου Γιώργου Φουντούλη ο οποίος έπεσε νεκρός κατά τη δολοφονική επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής το απόγευμα της Παρασκευής.

Ο Λάμπρος Φουντούλης με μια ανάρτηση στο Facebook για την αναγγελία της κηδείας του γιου του ξεσπάει κατά πάντων και τονίζει ότι η οικογένεια δεν επιθυμεί την παρουσία Χρυσαυγιτών στο τελευταίο αντίο.

Ξεκαθαρίζει ότι η οικογένεια του Γιώργου δεν επιθυμεί την παρουσία κανενός πολιτικού ή κόμματος ούτε και στεφάνια.

«Δεν θέλουμε ΑΙΜΑ, το παιδί μας πότισε την άσφαλτο με το αίμα του, ούτε ΤΙΜΗ γνωρίζουμε την ακεραιότητα και την εντιμότητα του παιδιού μας» γράφει ο τραγικός πατέρας.

Αναλυτικά η ανάρτηση στο Facebook

«Την Δευτέρα 4-11-2013 θα αποχαιρετήσουμε το αγαπημένο μας παιδί Γιώργο Φουντούλη από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Παλαιό Ηράκλειο στις 3μμ. Οι γονείς του θέλουν να παρευρεθούν όλοι οι φίλοι του Όχι σαν χρυσαυγίτες αλλά σαν φίλοι που θέλουν να τιμήσουν τον φίλο τους. Δεν θέλουμε ΑΙΜΑ, το παιδί μας πότισε την άσφαλτο με το αίμα του, ούτε ΤΙΜΗ γνωρίζουμε την ακεραιότητα και την εντιμότητα του παιδιού μας.

Η οικογένεια δεν επιθυμεί να παρευρεθεί ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ. Η οικογένεια δεν επιθυμεί στεφάνια και λουλούδια και αντί για αυτό στην είσοδο του Ναού θα υπάρχει ένα κουτί που μπορεί όποιος θέλει αυτά τα χρήματα που θα έδινε για λουλούδια ή στεφάνι να τα δώσει για την ενίσχυση του ΣΙΚΙΑΡΙΔΕΙΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ στο οποίο φοιτά η ΕΙΡΗΝΗ η ΛΑΤΡΕΜΕΝΗ ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ».

Το τελευταίο αντίο στο Γιώργο Φουντούλη θα πουν συγγενείς και φίλοι στο Ναό Αγίου Γεωργίου στο Παλαιό Ηράκλειο στις 3μμ.

Θείος Γιώργου Φουντούλη: Οι γονείς του δεν ήθελαν ούτε να τους βλέπουν τους Χρυσαυγίτες

Με σκληρά λόγια κατά του ακροδεξιού κόμματος μίλησε ο θείος του Γιώργου Φουντούλη, Ματθαίος, κάνοντας λόγο για πλύση εγκεφάλου ενώ τονίζει ότι οι γονείς του Γιώργου δεν ήθελαν καν να βλέπουν τους Χρυσαυγίτες.

«Ηταν μέλος της Χρυσής Αυγής, πήγαινε εκεί» δηλώνει στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 ο θείος του Γιώργου και προσθέτει ότι το θύμα ασχολιόταν πολύ με την αδελφή του που είναι άτομο με ειδικές ανάγκες.

«Δυστυχώς τους κάνουν πλύση εγκεφάλου των παιδιών. Ο αδερφός μου και η γυναίκα του ούτε να τους δουν δεν θέλουν. Μας φάγανε το παιδί, αυτό λένε» καταλήγει ο Ματθαίος Φουντούλης

Πηγή: iefimerida

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook