Παρουσιαστής σε πασαρέλα ο Χανιώτης Αντώνης Βλοντάκης! | Photo

παρουσιαστής-σε-πασαρέλα-ο-χανιώτης-α-114346

vlontakisΦανταστείτε μια εναλλακτική Εβδομάδα Μόδας που διαρκεί μια βραδιά, όπου συμμετέχουν οι σημαντικότεροι Ελληνες σχεδιαστές, την παρουσίαση έχουν αναλάβει ο Αντώνης Βλοντάκης και η Αντιγόνη Κουλουκάκου, και οι δημιουργίες είναι φτιαγμένες από φυσικές, ζωικές ή φυτικές ίνες, σε απλά ελληνικά από μαλλί, μετάξι, γάλα, βαμβάκι, κάνναβη, χαρτί, ίνες από κάκτο, μπανάνα, ανανά, λινάρι και μπαμπού. Ο λόγος για το event μόδας Do it Eco Project, που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Ιανουαρίου

Η Αθήνα παίρνει τη σκυτάλη από τις σημαντικότερες πρωτεύουσες του κόσμου για να φιλοξενήσει την οικολογική δράση στην οποία θα συμμετέχουν ορισμένοι από τους γνωστότερους Έλληνες σχεδιαστές, όπως ο Βασίλης Ζούλιας, η Χαρά Λεμπέση, ο Νίκος Αποστολόπουλος, η Ορσαλία Παρθένη, η Λένα Κατσανίδου, η Σήλια Κριθαριώτη, η Λουκία, η Εριφύλλη καθώς και η επίσης Χανιώτισσα Τζωρτζίνα Σκαλίδη.

vlontakis2Αποστολή τους η εξής: να δημιουργήσουν ένα μοναδικό σύνολο για την πρώτη επίσημη ελληνική προσπάθεια ενίσχυσης της οικολογικής συνείδησης μέσω της μόδας.

Ο Αντώνης Βλοντάκης μίλησε για την διοργάνωση αλλά και για την απόφασή του να συμπαρουσιάσει τη βραδιά: : «Πιστεύω ότι κάθε πράξη μου έχει αντίκτυπο στα παιδιά μου τα οποία έχουν φτάσει σε μια ηλικία που αντιλαμβάνονται τι κάνει ο πατέρας τους, γι’ αυτό θέλω να με βλέπουν λοιπόν ως πρότυπο.»

«Σκοπός μου είναι να περάσουμε ένα μήνυμα, να σεβόμαστε το περιβάλλον, να προσέχουμε για να έχουμε, να σκεφτόμαστε τι θα αφήσουμε στις μελλοντικές γενιές. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία να μην ανακυκλώνει κάποιος. Είχα την τύχη να μεγαλώσω σε χωριό, αντιθέτως έχω παιδιά πόλης. Θέλω να τα φέρω κοντά στη φύση, να φυτέψουμε μαζί ένα δέντρο, να του δώσουμε ένα όνομα και να το προσέχουν, αυτό είναι μια πράξη για ένα καλύτερο μέλλον».

 

 

Πηγή: protothema

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook