Παρουσιάστηκε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Α.Ο.Χανιά Κώστας Σκάρος

παρουσιάστηκε-το-νέο-μεταγραφικό-από-117671

katsigiannis skarosΤο νέο μεταγραφικό απόκτημα του Α.Ο.Χανιά Κώστας Σκάρος, παρουσιάστηκε επίσημα το μεσημέρι της Πέμπτης (2/1) στα γραφεία της ομάδας. Οι πρώτες του δηλώσεις.

Διαβάστε την ενημέρωση του ΑΟΧ και τις δηλώσεις του αμυντικού μέσου, Σκάρου:

Τις πρώτες του δηλώσεις στα γραφεία της ομάδας μας έκανε ο Κώστας Σκάρος που υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας. Ο ποδοσφαιριστής είναι γεννημένος 20/1/1987 στο Μαρούσι και έχει ύψος 1,87. Το ντεμπούτο του το έκανε υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Αρναούτη στο ματς Κερατσίνι- Εθνικός. Το πρώτο του γκολ το πέτυχε στο κύπελλο στο ματς Παναχαϊκή – Ηλυσιακός. Αγωνίζεται στην θέση του αμυντικού μέσου.

Ο Κώστας Σκάρος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Κερατσίνι, Χαϊδάρι, Ηλυσιακό, Αιγάλεω, Ολυμπιακός Β. Εθνικός Αστέρας, Γλυφάδα, Παναρκαδικός.

Ο ποδοσφαιριστής παρουσιάστηκε από τον πρόεδρο της ομάδας κ. Νίκο Κατσιγιάννη.

Οι πρώτες του δηλώσεις.

Είμαι χαρούμενος που υπέγραψα στην ομάδα του Α.Ο.Χανιά που κάνει μια πορεία που κανείς δεν περίμενε. Οι στόχοι μου είναι κοινοί με την ομάδα και εύχομαι να συνεισφέρω τα μέγιστα. Ο κάθε παίκτης θα ήθελε να συμμετέχει ξανά ή πρώτη φορά στην super-league. Για τον Α.Ο.Χανιά γνωρίζω ότι είναι μια ομάδα οργανωμένη, μια ομάδα που απευθύνεται σε πολύ κοινό. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Ο κυριότερος λόγος που ήρθα ήταν ο προπονητής της ομάδας με τον οποίο γνωριζόμαστε από παλιά και έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Η υπόσχεση που μπορούμε να πούμε είναι ότι θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να μπορέσει η ομάδα να επιτύχει τους στόχους της και ίσως αν είναι δυνατό που οι πιο πολλοί το πιστεύουν να ανέβει η ομάδα στην πρώτη εθνική.

Πηγή: athlitiko.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook