Παραδόθηκε ο Χρυσαυγίτης που σκότωσε την 23χρονη Φαίη από τη Νέα Μάκρη | photos

παραδόθηκε-ο-χρυσαυγίτης-που-σκότωσε-59126

Στα χέρια της Δικαιοσύνης βρίσκεται πλέον ο κατηγορούμενος για τον φονικό ξυλοδαρμό της 23χρονης Φαίης Μπλάχα, Βαγγέλης Στεφανάκης. Ο κατηγορούμενος, ο οποίος θα απολογηθεί σήμερα στον 15ο τακτικό ανακριτή, αρνείται την κατηγορία και αποδίδει σε ατύχημα το τραγικό περιστατικό.

stefanakis

Λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη από το Έθνος της Κυριακής του προσώπου του, ο 25χρονος εμφανίσθηκε σήμερα, συνοδεία συνηγόρου του, στην Εισαγγελία Αθηνών, όπου και παραδόθηκε.

Παραδόθηκε ο νταής του φονικού ξυλοδαρμού - Μιλά για «ερωτικό καυγαδάκι»

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος θα απολογηθεί σήμερα στον 15ο τακτικό ανακριτή, αρνείται την κατηγορία και αποδίδει σε ατύχημα το τραγικό περιστατικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 25χρονος υποστηρίζει ότι με το θύμα είχαν ένα «ερωτικό καυγαδάκι» και πάνω στον διαπληκτισμό η κοπέλα έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι, στον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου.

Για το συμβάν έχει, ήδη, καταθέσει η αδελφή της 23χρονης, η οποία ήταν παρούσα στο περιστατικό, ενώ, ως μάρτυρες υπεράσπισης του κατηγορούμενου θα καταθέσουν συγγενείς του.

Οπως ανέφερε στο αποκλειστικό του ρεπορτάζ το «Εθνος της Κυριακής», παρότι σε βάρος του Στεφανάκη είχε σχηματιστεί δικογραφία σε βαθμό κακουργήματος για τις βαριές σκοπούμενες σωματικές βλάβες που προκάλεσε στην άτυχη Φαίη και παρά το ένταλμα σύλληψης που είχε εκδώσει ο 15ος Ειδικός Ανακριτής από τις 8 Απριλίου, ο 25χρονος νεαρός συνέχιζε… ανενόχλητος να εμφανίζεται στα στέκια της Νέας Μάκρης.

Παραδόθηκε ο νταής του φονικού ξυλοδαρμού - Μιλά για «ερωτικό καυγαδάκι»

Μάλιστα, δεν δίσταζε να… διαρρέει απειλές προς την οικογένεια της 23χρονης, σκορπίζοντας τον φόβο στους συντετριμμένους συγγενείς της κοπέλας. Καλά πληροφορημένες πηγές ανέφεραν ότι όσο ακόμη η κοπέλα βρισκόταν στην εντατική, ο ίδιος δήλωνε ότι «και να βγει ζωντανή, θα τη σκοτώσω»…

Το τι έγινε το μοιραίο βράδυ της 5ης Απριλίου δεν είναι μέχρι σήμερα απολύτως ξεκάθαρο.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, κάποια στιγμή το τηλέφωνο της Φαίης χτύπησε ενώ βρισκόταν στο σπίτι. Χωρίς να πάρει το κινητό ή την τσάντα της, η κοπέλα βγήκε για να συναντήσει τον φίλο της, Βαγγέλη. Κάποιο απροσδιόριστο γεγονός συνετέλεσε ώστε η συνάντησή τους να εκτροχιαστεί.

Ο Στεφανάκης άρχισε να χτυπάει την ανυπεράσπιστη κοπέλα, η οποία έχασε την ισορροπία της και χτύπησε το κεφάλι της στον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου μένοντας αναίσθητη. Τα τραύματά της ήταν τόσο βαριά που τελικά κατέληξε μερικές εβδομάδες αργότερα…

Η επίθεση με το πιτ – μπουλ

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο 25χρονος προκαλεί με τη στάση και τη βίαιη συμπεριφορά του. Τον περασμένο Ιούνιο, λίγο πριν από τις επαναληπτικές εκλογές, ο συγκεκριμένος με έναν φίλο του και έναν εκπαιδευμένο σκύλο ράτσας πιτ μπουλ είχαν επιτεθεί σε προεκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ που βρισκόταν στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής.

Φωνάζοντας «θα πεθάνετε κομμούνια» και «θα δείτε ποιος είναι ο Ηλίας» (σ.σ.: Κασιδιάρης), είχαν επιτεθεί και τραυματίσει τον δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Τσιμπουκάκη. Το 31χρονο θύμα αναγνώρισε τον Στεφανάκη στις φωτογραφίες που του έδειξαν στο αστυνομικό τμήμα, η επίθεση ταυτοποιήθηκε επίσημα από την ΕΛΑΣ και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψη

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook