«Παραδοσιακά τραγούδια Αλησμόνητων Πατρίδων» σήμερα στον Δημοτικό Κινηματογράφο Κήπος

παραδοσιακά-τραγούδια-αλησμόνητων-93382

synayliaΤην Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου στον Δημοτικό Κινηματογράφο ΚΗΠΟΣ, θα πραγματοποιηθεί συναυλία – αφιέρωμα στα Παραδοσιακά τραγούδια των Αλησμόνητων Πατρίδων, από τη χορωδία και την ορχήστρα παραδοσιακής μουσικής του Ωδείου «Ιωάννης Μανιουδάκης»

Το Ωδείο «Ιωάννης Μανιουδάκης» ιδρύθηκε το 2004 με την έγκριση του Υπουργείου Πολιτισμού, με σκοπό την καλλιέργεια της μουσικής παιδείας του τόπου μας.

Η επωνυμία του ωδείου, στον μουσικοπαιδαγωγό Ιωάννη Μανιουδάκη (1904-1998), ως ελάχιστο φόρο τιμής για την διδακτική, συνθετική και συγγραφική του προσφορά .

Η χορωδία και η ορχήστρα παραδοσιακής μουσικής δημιουργήθηκε μέσα στα πλαίσια των διδακτικών αναγκών του ωδείου, με τη διδασκαλία και διεύθυνση του καλλιτεχνικού του διευθυντή Ιωάννη Καστρινάκη.

Έχει ως σκοπό να διατηρήσει να διασώσει και να διαδώσει την παραδοσιακή μουσική του τόπου μας.

Έχει παρουσιαστεί σε δεκάδες συναυλίες με συμμετοχές σε τρία διεθνή φεστιβάλ παραδοσιακής μουσικής εντός και εκτός Ελλάδας.

Έχει λάβει μέρος στο διπλό ψηφιακό δίσκο που έκδωσε η Ι. Μ. της Αγίας Τριάδος των Τζαγκαρόλων με τίτλο «Τον Κύριον Υμνείτε» Αγιοτριαδίτικες Υμνωδίες.

Δημοτικός Κινηματογράφος ΚΗΠΟΣ

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου, ώρα 19.15

Είσοδος : ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Διοργάνωση : ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ | Ωδείο «Ιωάννης Μανιουδάκης»

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook