Παράπονα για την ταλαιπωρία των φιλάθλων

παράπονα-για-την-ταλαιπωρία-των-φιλάθ-2853

Η ΠΑΕ Πλατανιάς με μακροσκελή ανακοίνωσή της εφράζει τα παράπονα της για το γεγονός ότι, με δική της πρωτοβουλία, η Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων τοποθέτησε τους φιλάθλους του ΟΦΗ στη Θύρα 4, ταλαιπωρώντας Χανιώτες φιλάθλους που είχαν εισιτήριο για τη συγκεκριμένη Θύρα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πλατανιάς αναφέρει:

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς εκφράζει τη λύπη της για την ταλαιπωρία που υπέστησαν εκατοντάδες φίλαθλοι της ομάδας, πριν από την έναρξη του χθεσινού αγώνα με τον ΟΦΗ, στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων.

Ταλαιπωρία, που υπήρξε μετά τη μονομερή και μη δικαιολογημένη απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων, με βάση όλα όσα είχαν συμφωνηθεί σε δύο προηγούμενες συσκέψεις, να εκκενώσει τη Θύρα 4 προκειμένου να μπουν εκεί εκατό, περίπου, φίλαθλοι του ΟΦΗ.

Η εκκένωση της Θύρας 4 δημιούργησε τρία σημαντικά προβλήματα.

Το πρώτο ήταν ότι τα 204 άτομα που είχαν εισιτήρια για τη συγκεκριμένη Θύρα κλήθηκαν ξαφνικά, την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή, να καθίσουν στη Θύρα 3, με αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση.

Το δεύτερο πρόβλημα, απόρροια του πρώτου, ήταν ότι επειδή όλα τα εισιτήρια είχαν προπωληθεί αρκετές ημέρες πριν από τον αγώνα και επειδή οι φίλαθλοι του ΟΦΗ, με εισιτήριο, ήταν περίπου 100 άτομα, τουλάχιστον 100 φίλαθλοι της ομάδας μας που επρόκειτο να καθίσουν στη Θύρα 4 δεν είχαν, πλέον, τη δυνατότητα να καθίσουν σε θέση στη Θύρα 3 για να παρακολουθήσουν τον αγώνα καθώς δεν υπήρχαν κενά καθίσματα. Η εξέλιξη αυτή είχε ως αποτέλεσμα οι φίλαθλοι στη Θύρα 3 να είναι υπεράριθμοι, αλλά και ορισμένοι, λίγοι, να αναγκαστούν τελικά να αποχωρήσουν από το γήπεδο αν και είχαν εισιτήριο.

Το τρίτο πρόβλημα ήταν ότι οι φίλαθλοι του Πλατανιά που είχαν εισιτήρια για τη Θύρα 4 κλήθηκαν, τελικά, να μπουν εντός του γηπέδου μέσω της εισόδου της Θύρας 3, με αποτέλεσμα να αυξηθεί σημαντικά ο όγκος των φιλάθλων έξω από τη συγκεκριμένη Θύρα, να καθυστερήσει αναπόφευκτα ο αναγκαίος έλεγχός τους για λόγους ασφαλείας και να υπάρξουν δικαιολογημένα παράπονα καθώς αναγκάστηκαν να περιμένουν υπομονετικά για πολλή ώρα, υπό βροχή, καταρρακτώδη ανά διαστήματα.

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς οφείλει να υπενθυμίσει ότι και στις δύο συσκέψεις που πραγματοποιήθηκαν πριν από τον αγώνα με τον ΟΦΗ (το πρωί της Τετάρτης 17 Οκτωβρίου και το πρωί της Δευτέρας 22 Οκτωβρίου), παρουσία εκπροσώπων των Π.Α.Ε. Πλατανιάς και ΟΦΗ, της Super League και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων, είχε συμφωνηθεί ότι οι φίλαθλοι του ΟΦΗ θα μπουν στις Θύρες και θα καθίσουν στις θέσεις που αναγράφονται στα εισιτήριά τους, όπως συμβαίνει μέχρι τώρα με κάθε φίλαθλο που προσέρχεται στα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων.

Το γεγονός αυτό αποδεικνύεται και από την ανακοίνωση που εξέδωσε μετά την πρώτη σύσκεψη η Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων, στην οποία αναφέρεται, μεταξύ πολλών άλλων, ότι αποφασίστηκε «να μην οριστεί συγκεκριμένη ζώνη ή τμήμα των κερκίδων του Γηπέδου Περιβολίων, στην οποία θα διατίθενται εισιτήρια αποκλειστικά για φιλάθλους της Π.Α.Ε. ΟΦΗ».

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς έχει δώσει συγκεκριμένα δείγματα γραφής μέχρι σήμερα, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι ένα από τα κύρια μελήματα της Διοίκησης και των συνεργατών της είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη φιλοξενία όλων των φιλάθλων στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων. Αυτό θα συνεχίσει να πράττει, βελτιώνοντας τις όποιες ατέλειες διαπιστώνονται στην πορεία.

Σε αυτή την ευρεία προσπάθεια εξακολουθούμε να θεωρούμε αρωγό και σημαντικό σύμμαχο, πέραν φυσικά του Δήμου Χανίων, την Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων και όλους τους ένστολους, που εργάζονται με ζήλο για να πραγματοποιούνται ομαλά και χωρίς προβλήματα όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας.

Πηγή:athlitiko.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook