Παπούλιας: Διώξτε τους τεμπέληδες απ’ το Δημόσιο | Άργησες πρόεδρε 30 χρόνια…

παπούλιας-διώξτε-τους-τεμπέληδες-απ-22880

manit papoulias

«Να αποκαθαρθεί η Δημόσια Διοίκηση από τον σπίλο των τεμπέληδων»ζήτησε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στο πλαίσιο της συνάντησής του με τον υπουργό Δημόσιας Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Αντώνη Μανιτάκη, με τον οποίο συζήτησε την πορεία της διοικητικής μεταρρύθμισης στον δημόσιο τομέα.

Τα οργανογράμματα του υπουργείου του, καθώς και του υπουργείου Περιβάλλοντος, όπως είναι σήμερα και πώς μετασχηματίζονται με την εφαρμογή της μεταρρύθμισης, παρέδωσε ο κ. Μανιτάκης στον κ. Παπούλια, λέγοντάς του ότι, πρόκειται για μελέτες που έκαναν οι ίδιοι οι δημόσιοι υπάλληλοι, χωρίς αμοιβή και πέραν του ωραρίου τους.

«Η Δημόσια Διοίκηση έχει πολύ αξιόλογα στελέχη, τα οποία μπορούν να αξιοποιηθούν και η κυβέρνηση θα το πράξει» ανέφερε ο κ. Μανιτάκης και προσέθεσε ότι «η μεταρρύθμιση προχωράει με αποφασιστικότητα, επιμονή, εμμονή και αταλάντευτα για επίτευξη του στόχου της».

«Για Ηράκλειο έργο, που καθυστέρησε να ξεκινήσει» έκανε λόγο ο κ. Παπούλιας και υπογράμμισε ότι θα πρέπει «να αποκαθαρθεί η Δημόσια Διοίκηση από τον σπίλο των τεμπέληδων, κάτι που δεν δέχομαι για τους Έλληνες». Μετά τη συνάντηση, ο υπουργός Δημόσιας Διοίκησης τόνισε, σε δηλώσεις του, ότι το 2013 θα είναι το έτος αξιολόγησης του προσωπικού στον Δημόσιο Τομέα.

One thought on “Παπούλιας: Διώξτε τους τεμπέληδες απ’ το Δημόσιο | Άργησες πρόεδρε 30 χρόνια…

  1. ΠΡΟΕΔΡΕ ..ΠΩΣ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΠΡΕΠΗ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΛΕΣ »ΔΙΩΞΤΕ» ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ..ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΕ? ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΖΕ…ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΠΛΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΕΚΑΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟΥ..Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΤΡΕΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ,Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΣΟΥ Ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΤΡΕΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ,ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΑΙ Ο ΤΖΕΦΡΥ ΕΦΕΡΕ ΤΟ Δ.Ν.Τ,ΔΗΛ ΤΟ ΝΕΟ 1922 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ………..Υ.Γ.ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΙΤΑΛΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΣΑΝΤΡΟ ΠΕΡΤΙΝΙ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΙΤΑΛΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ,ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ…..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook