Παπαρίζου: Δεν είμαστε κακόμοιροι

παπαρίζου-δεν-είμαστε-κακόμοιροι-6193

Ούτε ένα αρνητικό σχόλιο για την Ελλάδα δεν θέλει ν΄ ακούει η Έλενα Παπαρίζου, που νευριάζει με τα όσα κατά καιρούς ακούγονται εις βάρος της Ελλάδας. Η τραγουδίστρια, έστειλε το μήνυμα της στους Ευρωπαίους, λέγοντας πως εμείς οι Έλληνες:

«Δεν είμαστε κακόμοιροι. Απλά είμαστε λίγο άτυχοι τη συγκεκριμένη στιγμή. Θέλω να είμαστε ενωμένοι και να πηγαίνουμε μπροστά και όχι πίσω. Να μην δούμε ποιος έφταιγε, αλλά να δούμε ποια είναι η λύση».Πρόσθεσε δε, πως «δεν μου αρέσει που υπάρχουν αρνητικά σχόλια από την Ευρώπη για την Ελλάδα. Γιατί η Ελλάδα είναι μια χώρα που έχει γεννήσει τον πολιτισμό γενικότερα. Για όλο τον κόσμο! Και θέλω οι Ευρωπαίοι να έχουν μια καλή εικόνα για την Ελλάδα. Για όλες τις κρίσεις και για όλα τα προβλήματα υπάρχουν λύσεις».

Με τα καλύτερα όμως λόγια, μίλησε και για την άλλη πατρίδα της τη Σουηδία, λέγοντας: «Η Σουηδία είναι η χώρα στην οποία έχω γεννηθεί, έχω μεγαλώσει, μου έχει προσφέρει όλη την παιδεία μου. Η Ελλάδα είναι μια χώρα που συνεχίζει να μου δίνει πράγματα, γιατί δεν θα ήμουν η καλλιτέχνιδα που είμαι σήμερα».

Πηγή: real.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook