Πανευρωπαϊκή διάκριση για το 7ο Νηπιαγωγείο Ιεράπετρα | Video

πανευρωπαϊκή-διάκριση-για-το-7ο-νηπιαγ-101073
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Μια σπουδαία πανευρωπαϊκή διάκριση κατάφεραν να αποσπάσουν οι εκπαιδευτικοί μαζί με τα παιδιά του 7ου Νηπιαγωγείου Ιεράπετρας ανάμεσα σε εκατοντάδες συμμετοχές απ’ όλη την Ευρώπη.

Πρόκειται για το πρώτο βραβείο που έλαβαν στην εργασία που είχαν κάνει στο κλείσιμο της προηγούμενης διδακτικής περιόδου με τίτλο: Γνωρίζοντας το παρελθόν μου, γνωρίζω καλύτερα τον εαυτό μου.

Στην εργασία η οποία έγινε από τον Απρίλιο μέχρι και τον περασμένο Ιούνιο, συμμετείχαν και ηλικιωμένοι οι οποίοι ενημέρωσαν και έδειξαν στα παιδιά παλιά παιχνίδια, παλιά αντικείμενα και εργαλεία που τους βοηθούσαν στην καθημερινότητά τους, τις συνήθειες ανδρών και γυναικών, τα παλιά επαγγέλματα, αλλά ακόμα και τον τρόπο που γινόταν παλιά η καντάδα αλλά και για τη διαδικασία παραγωγής ρακής.

Τα παιδιά πήραν μέρος σε σκετσάκια που δημιούργησαν και οργάνωσαν οι νηπιαγωγοί αλλά και φωτογραφήθηκαν τα ίδια, δημιουργώντας ένα πλούσιο φωτογραφικό άλμπουμ, λες και ανήκαν σε εκείνα τα χρόνια, χρησιμοποιώντας τα παλιά αντικείμενα που τους έδωσαν για το σκοπό αυτό οι παππούδες και οι γιαγιάδες τους.

Συγχαρητήρια στα ίδια, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς τους, που κατάφεραν να κάνουν υπερήφανη μια ολόκληρη περιοχή!

 

Πηγή : radiolasithi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook