Πλατανιάς: Την Κυριακή με Βέροια | Κυκλοφορούν τα διαρκείας για Β’ γύρο

πλατανιάς-την-κυριακή-με-βέροια-κυκλο-11524

Μειώνονται τα προβλήματα στον Πλατανιά και όπως όλα δείχνουν, φαντάζει πολύ πιθανό το ενδεχόμενο η Χανιώτικη ομάδα να έχει την πολυτέλεια να παραταχθεί πλήρης απέναντι στη Βέροια.

Μετά την εξομάλυνση του επεισοδίου με τον Ουντόζι, ο Χουάν Αγκιλέρα Νούνιες και ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος, πήραν κανονικά μέρος στο διπλό που πραγματοποιήθηκε στο Μάλεμε, άρα θέτουν υποψηφιότητα να ξεκινήσουν στο βασικό σχήμα την Κυριακή (9/12). Αντίθετα, ο Κανακούδης έτρεξε, ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα, κάτι που συνέβη ωστόσο για προληπτικούς λόγους.

Η ενημέρωση από τον «επίσημο» Πλατανιά:

Χωρίς απρόοπτα -και με τη συμμετοχή όλων των ποδοσφαιριστών- πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι, στο Δημοτικό Γήπεδο του Μάλεμε, η προπόνηση της ομάδας του Πλατανιά υπό τις οδηγίες του Άγγελου Αναστασιάδη και των συνεργατών του.

Σε όλη την προπόνηση (τρέξιμο, ασκήσεις, «οικογενειακό» διπλό) συμμετείχαν κανονικά οι Χουάν Αγκιλέρα και Λεωνίδας Αργυρόπουλος, ενώ ο Πέτρος Κανακούδης δεν συμμετείχε μόνο στο διπλό, ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα, για προληπτικούς, κυρίως, λόγους.

Στο μεταξύ, σε κυκλοφορία θέτει η ΠΑΕ Πλατανιάς εισιτήρια διαρκείας για τον β’ γύρο, με ανακοίνωσή της. Οι κάρτες αφορούν την κεντρική κερκίδα (Θύρες 1 και 2) και η τιμή τους ανέρχεται στο ποσό των 150 ευρώ.

Η ανακοίνωση του Πλατανιά αναφέρει τα εξής:

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς ανακοινώνει ότι θα προχωρήσει στην έκδοση εισιτηρίων διαρκείας για τον β γύρο του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2012 – 2013.

Τα εισιτήρια αφορούν τις Θύρες 1 και 2 στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων και τιμώνται 150 ευρώ.

Η διαδικασία θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να πηγαίνουν είτε στα Γραφεία της Π.Α.Ε., στον Πλατανιά, είτε στο Ενημερωτικό Περίπτερο, στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς, καθημερινά, από τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου έως και την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι.

Εκεί, θα συμπληρώνουν αίτηση αγοράς εισιτηρίου διαρκείας και θα πληρώνουν το σύνολο του ποσού (150 ευρώ), κατοχυρώνοντας έτσι την απόκτηση της κάρτας διαρκείας, δηλαδή μιας συγκεκριμένης θέσης είτε στη Θύρα 1 είτε στη Θύρα 2 του Δημοτικού Γηπέδου Περιβολιών, για τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας στον β γύρο του πρωταθλήματος της Super League ΟΠΑΠ 2012 – 2013.

Στη συνέχεια, θα λαμβάνουν μία απόδειξη παραλαβής της κάρτας διαρκείας, με την οποία θα παραλάβουν την κάρτα διαρκείας στις αρχές Ιανουαρίου, πριν από το πρώτο παιχνίδι του β γύρου (εντός έδρας με Π.Α.Σ. Γιάννινα).

Υπενθυμίζεται ότι απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας είναι η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.

Πηγή: athlitiko.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook