Πέρασε…κι από την Κρήτη το 4χρονο κοριτσάκι

πέρασεκι-από-την-κρήτη-το-4χρονο-κοριτ-102625

9d1ef8ea752ad0efa534fd600c52734c__main«Συναγερμός» έχει σημάνει στις αστυνομικές αρχές και στην Κρήτη για το 4χρονο κατάξανθο κοριτσάκι που εντοπίστηκε σε καταυλισμό τσιγγάνων στα Φάρσαλα, κινητοποιώντας τις αρχές καθώς … τα χαρακτηριστικά και τα χρώματά του παραπέμπουν περισσότερο σε μικρή βορειοευρωπαία παρά Ρομά!

Μετά τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας του κοριτσιού, στις αστυνομικές αρχές της Κρήτης έφτασαν αρκετές καταγγελίες πολιτών που αναφέρουν ότι επί μήνες έβλεπαν το συγκεκριμένο κοριτσάκι σε κλούβες, κυρίως στο Ηράκλειο. Η πληθώρα των καταγγελιών κάνει τις αρχές να εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο το παιδί να πέρασε πράγματι κάποιο διάστημα στο νησί, ενώ ήδη έχουν ξεκινήσει εκτεταμένες αστυνομικές έρευνες προκειμένου να διαπιστωθεί ως που έχουν απλωθεί τα πλοκάμια της συμμορίας και μέχρι που εκτείνεται η δράση της.

Παράλληλα οι αρχές αναζητούν πληροφορίες για το πού εθεάθη το 4χρονο, στην Κρήτη, αλλά και με ποιους, προκειμένου να διαπιστωθεί αν στο νησί βρισκόταν με το ζευγάρι τσιγγάνων με το οποίο βρέθηκε να ζει στον καταυλισμό, ενδεχομένως και πληροφορίες για το περιβάλλον του και τον τρόπο που έφτασε στα χέρια των τσιγγάνων.

Πηγή: cretalive

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook