Πάριος: «Δεν ερωτεύομαι συχνά»

πάριος-δεν-ερωτεύομαι-συχνά-1731

Στον Νίκο Χατζηνικολάου και στον Real Fm μίλησε σήμερα ο Γιάννης Πάριος και τα είπε όλα.

Ο τραγουδιστής του έρωτα, δε θα ήταν δυνατόν να μη μιλήσει για την αγάπη, τον έρωτα, τη μοναξιά, αλλά και την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα.

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε ότι αν και τραγουδάει πολύ όμορφα τον έρωτα δεν είναι πάντα ερωτευμένος.

«Δεν έχω ερωτευτεί με την πρώτη ματιά. Δεν  μου συμβαίνει συχνά να ερωτεύομαι, μάλλον σπάνια. Όσες φορές ήμουν ερωτευμένος, ήμουν υγιώς ερωτευμένος», είπε, αποκαλύπτοντας ότι είναι μόνος τους αισθάνεται μια χαρά.

«Η μοναξιά  μου είναι επιλογή μου και δεν είναι μοναξιά είναι μοναχικότητα. Είμαι καλά, είμαι κατασταλαγμένος και αισθάνομαι καλά», είπε.

Ο Γιάννης Πάριος στη συνέντευξή του, τόνισε ότι ο κόσμος είναι το στήριγμά του όλα αυτά τα χρόνια και είπε όλο νόημα: «Αγάπησα πολύ και με αγάπησαν πολύ. Είμαι ευτυχισμένος».

Όσο για το χρόνο που περνά, όπως είπε δεν τον τρομάζει.

«Δεν έχω απολαύσει πολλά στη ζωή μου, αλλά έχω χαρεί πολύ. Δεν έχω παράπονο από το Θεό και από τον κόσμο. Ο χρόνος είναι κάτι που δεν μπορούμε να αποφύγουμε. Παρηγοριέμαι όμως γιατί όπως λέει και ένας φιλόσοφος οι άνδρες μετά τα 50 είναι συνομήλικοι», είπε.

Και μια και ο λόγος για το Θεό, ο γνωστός τραγουδιστής τόνισε:

«Ότι δεν μπορώ να το εξηγήσω το αποδίδω στο Θεό. Ο Θεός είναι μέσα μας, άλλωστε ο Χριστός δεν είπε ποτέ ότι θα μας σώσει, είπε ότι η πίστη μας θα μας σώσει».

Τέλος ο Γιάννης Πάριος αναφέρθηκε και στις δύσκολες στιγμές που περνά η Ελλάδα.

«Αισθάνομαι ότι η Ελλάδα είναι ένα πειραματόζωο που ψάχνουν οι Ευρωπαίοι να δουν αν αντέξει για να το εφαρμόσουν και στους άλλους. Αν δεν αντέξει θα μας διώξουν σαν αποτυχημένους. Είμαι αισιόδοξος όμως. Ο Θεός όταν θέλει να κάνει διακοπές έρχεται στην Ελλάδα, οπότε και πάλι θα εμφανιστεί ο από μηχανής Θεός για να σώσει την Ελλάδα»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook