Πάλι ισοπαλία ο Πλατανιάς… θα κάνει «παρέλαση» ο Ουζουνίδης;

πάλι-ισοπαλία-ο-πλατανιάς-θα-κάνει-π-98781

platanias_panthrakikosΑν δεν ήταν και ο Ναζλίδης, τότε κανείς δεν ξέρει ποια θα ήταν η… μοίρα του Πλατανιά στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο επιθετικός της ομάδας των Χανίων… χτύπησε για μία ακόμη φορά και με τέρμα του (το 4ο στη σεζόν) στο 87’ έκανε το 1-1 με τον Πανθρακικό και έσωσε την… παρτίδα. Οι Χανιώτες ούτε την 6η αγωνιστική κατάφεραν να… γευτούν τη χαρά της νίκης και για ένα ακόμη παιχνίδι στην έδρα τους αρκέστηκαν στον ένα βαθμό.

Στον αντίποδα ο Πανθρακικός, αν και προηγήθηκε με τον Κάσες (49’), δεν είχε την τύχη με το μέρος του, με τρεις αναγκαστικές αλλαγές, ενώ αναγκάστηκε να παίξει το τελευταίο δεκάλεπτο με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Χρήστου με δεύτερη κίτρινη. Απόφαση που έφερε τις αντιδράσεις των ανθρώπων της ομάδας της Κομοτηνής, οι οποίοι, όμως, πήραν έναν πολύτιμο εκτός έδρας βαθμό.

Το ματς

Για να παίξουν μόνο… άμυνα μπήκαν (μάλλον) στην αναμέτρηση τόσο ο Πλατανιάς, όσο και ο Πανθρακικός στα Περιβόλια. Από την αρχή το παιχνίδι γινόταν κυρίως στον χώρο του κέντρου και με τις δύο ομάδες να προσπαθούν με βαθιές μπαλιές να βρουν κάποιον στην επίθεση. Η ομάδα της Κομοτηνής είχε το πλάνο να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα και να προσπαθήσει να… χτυπήσει στην κόντρα. Στον αντίποδα οι Χανιώτες, έχοντας και την πίεση ότι πρέπει να πάρουν τη νίκη, καθώς αγωνίζονται στην έδρα τους, προσπάθησαν να πιέσουν, αλλά το έκαναν με λάθος τρόπο.

Ο Πλατανιάς δεν είχε καθόλου υπομονή στο παιχνίδι του, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα τα πολλά λάθη στις μεταβιβάσεις και τις πάρα πολλές βαθιές μπαλιές προς τους επιθετικούς, που έκαναν εύκολη τη δουλειά των αμυντικών. Στον αντίποδα ο Πανθρακικός έμεινε πιστός στο πλάνο του και δεν άλλαξε τίποτα ακόμα και μετά την αναγκαστική αλλαγή του Ίγκορ, ο οποίος τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε από τον Ζεκίνια. Τα λεπτά κυλούσαν και τη μοναδική καλή ευκαιρία να ανήκει στους φιλοξενούμενους στο 26ο λεπτό, όταν ο τερματοφύλακας του Πλατανιά, ο Γιωργαλλίδης προσπάθησε να διώξει, ο Ζεκίνια του έβαλε την κόντρα και η μπάλα πήγε στο δοκάρι. Το 0-0 παρέμενε και με αυτό πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια σε ένα κακό ποιοτικά πρώτα ημίχρονο.

Άλλο… παιχνίδι είδαμε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, με τις δύο ομάδες να θέλουν (πλέον) να παίξουν ποδόσφαιρο και να προσπαθήσουν να φτάσουν στη νίκη. Ο Πανθρακικός ξεκίνησε πιο δυνατά και επιβραβεύτηκε για την συνολική καλή του εμφάνιση με ένα γκολ, με τον Κάσες να κάνει το 1-0 στο 49’. Από εκείνο το σημείο και μετά ο Πλατανιάς αφυπνίστηκε, έστρωσε τη μπάλα κάτω και προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση. Ο Ουζουνίδης με την είσοδο των Μπέλιτς και Γιακουμάκη, στη θέση των Κάταϊ και Τόρες, προσπάθησε να δώσει… πνοή στην επιθετική του γραμμή. Και τα κατάφερε με τους Χανιώτες να απειλούν, αλλά να μη μπορούν να φτάσουν σε ένα γκολ.

Όσο περνούσαν τα λεπτά η αγωνία μεγάλωνε και ο Πανθρακικός προσπαθούσε με μεγαλύτερη ένταση να κρατήσει τα κεκτημένα και να φτάσει στην πρώτη του εκτός έδρας νίκη φέτος. Ο Πλατανιάς προσπαθούσε να φτάσει στην ισοφάριση, αλλά δυσκολευόταν να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα. Ωστόσο, τα πάντα άλλαξαν, όταν ο Χρήστου στο 82’ δέχτηκε την δεύτεη κίτρινη κάρτα και ο Πανθρακικός έμεινε με δέκα. Οι γηπεδούχοι πίεσαν πολύ και με… ήρωα τον Ναζλίδη έφτασαν στην ισοφάριση στο 87ο λεπτό. Το 1-1 έμεινε και οι δύο ομάδες πήραν από έναν βαθμό σε ένα συγκλονιστικό, όπως εξελίχθηκε παιχνίδι.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Πλατανιάς (Μαρίνος Ουζουνίδης): Γιωργαλλίδης, Φαΐσκα, Ζουμπουλάκης (84’ Στόλερ), Φερνάντες, Ντα Σίλβα, Αγκιλέρα, Τετέ, Κάταϊ (52’ Μπέλιτς), Ναζλίδης, Γουνδουλάκης, Τόρες

Στον πάγκο: Περιστερίδης, Γιακουμάκης, Ιντζίδης, Σιώπης, Δημήτρης

Πανθρακικός (Άκης Μάντζιος): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Ντιόγκο, Μίκουλιτς, Ζος (46’ Χρήστου), Μπαϊκαρά, Λαδάκης, Έμποου (81’ Τζάνης), Κάσες, Ρομέου, Ιγκόρ (25’ Ζεκίνια)

Στον πάγκο: Κουτσόπουλος, Καθάριος, Κατσικοκέρης, Πόποβιτς

 

Πηγή : sportfm

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook