Πάλι δεν νίκησε ο ΑΟΧανιά | Ντερμανάκης «Όλα κρίνονται τις επόμενες 8 ημέρες»

πάλι-δεν-νίκησε-ο-αοχανιά-ντερμανάκης-23218

aox kalamataΓια τρίτη φορά σε τέσσερα παιχνίδια, ο ΑΟΧ δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την έδρα του παραχωρώντας ισοπαλία, 1-1 στην Καλαμάτα για την 10η αγωνιστική της Γ’ εθνικής. Αποτέλεσμα που δεν εξυπηρετεί απόλυτα τις βαθμολογικές ανάγκες της Χανιώτικης ομάδας, που χρειαζόταν τη νίκη, αλλά τουλάχιστον ευνοήθηκε από τις πολλές ισοπαλίες της αγωνιστικής μένοντας πλέον μόνη στην 8η θέση του πίνακα (η Προοδευτική είχε ρεπό), πλησιάζοντας παράλληλα τον Πανηλειακό που ήταν η μοναδική ηττημένη ομάδα της ημέρας (2-1 από την Μαγούλα).

Ο ΑΟΧ ο οποίος ξεκίνησε το ματς με τρεις νεοαποκτηθέντες παίκτες (Θεοδωρόπουλο, Τσατσαρή και Παπαζούδη) και το τελείωσε με τέσσερις (Ζαντριάς) ήταν κατά διαστήματα καλός, αλλά είχε και αρκετά κενά στην απόδοσή του τα οποία εκμεταλλεύτηκαν οι φιλοξενούμενοι. Πάντως στο τέλος οι «μπλε» θα μπορούσαν να πάρουν τη νίκη με τον Ζαντριά αλλά ο Κοψαχείλης δεν το επέτρεψε πραγματοποιώντας μεγάλη απόκρουση, ενώ στο 80’ πέτυχε γκολ με τον Γωνιωτάκη το οποίο ακυρώθηκε ως οφ-σάιντ, φάση για την οποία υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους που φωνάζουν και για την φάση του 34′ σε μαρκάρισμα πάνω στον «Γώνιω» και πάλι.

Στο μεταξύ ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Α.Ο.Χανιά, Γιάννης Ντερμανάκης με προσωπική του δήλωση θέτει προ των ευθυνών τους, όσους επρόκειτο να βοηθήσουν αλλά τελικά δεν βοήθησαν τη φετινή προσπάθεια της ομάδας και όσους προέτρεψαν εκείνους για να μη βοηθήσουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook