Ο τσαχπίνης Αηδόνης, το πρόστυχο «149» και η συγκυβέρνηση που κρέμεται από την διαπλοκή και τον Κουβέλη

ο-τσαχπίνης-αηδόνης-το-πρόστυχο-149-κα-16642

Gd?? û??J? - ?ô OLYMPIAKOS - KAOD“Το καλύτερο μπεγλέρι είναι τα κλειδιά στο χέρι τάκα τάκα, τάκα τάκα

κι όλα τα ξεχνάς ατάκα το καλύτερο μπεγλέρι είναι τα κλειδιά στο χέρι…”

Το άσμα ασμάτων του Γιώργου Μαργαρίτη τραγουδά τις τελευταίες μέρες ο βουλευτής Δράμας του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Αηδόνης, ο οποίος προκαλεί τον Βενιζέλο να τον διαγράψει φλερτάροντας διαρκώς με το Ανδρέα Λοβέρδο-ο Ολυμπιακός και το Αιγάλω να κερδάνε.

Ο τσαχπίνης Αηδόνης πηγαινοέρχεται σαν εφιάλτης στα όνειρα Βενιζέλου-Σαμαρά με ένα πλακάτ που γράφει πάνω τον αριθμό “149”. Στην προκειμένη περίπτωση το «149» είναι πιο πρόστυχο από το «169» και ο τσαχπίνης Αηδόνης το σημείο Τζίζζζ των Σαμαρά-Βενιζέλου, γι αυτό και ο Άνδρας της Χρονιάς, επαναλαμβάνει διαρκώς στον Μπένι:

-Bαγγέλη μην διαγράψεις τον Αηδόνη γιατί θα μείνουμε με «149» και θα κάνουμε μονόζυγο στα μπαλάκια του Φώτη…

Ο Σαμαράς τρέμει μια κρίση ψυχραιμίας του Βενιζέλου. Tι σημαίνουν όλα αυτά;

Απλά ότι η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ είναι στον αέρα σε περίπτωση που ο καλωσυνάτος πολιτικός τυχοδιώκτης Κουβέλης άρει την εμπιστοσύνη του.

Τι μπορεί λοιπόν να κάνει μια αστεία κυβέρνηση που την κρατά από τους όρχεις ο Αηδόνης και τα πολιτικά σεκλέτια του μπάρμπα Φώτη Κουβέλη που θέλει να γίνει πρόεδρος Δημοκρατίας για να δοξάσει το κουβελέικο;

Μπορεί αυτή η κυβέρνηση να αποκρατικοποιήσει τον ΟΠΑΠ; Πάπαλα. Ο Λοβέρδος, ο Αηδόνης και ο μπάρμπα-Κουβέλης θα της τραβήξουν το χαλί πριν ο Γερμανός ψηφοφόρος ακουμπήσει την κάλπη.

Κι αν η ξυπόλητη ξιπασμένη συγκυβέρνηση δεν μπορεί να αποκρατικοποιήσει τον ΟΠΑΠ, τι μπορεί να κάνει πέρα από το να βάζει χαράτσια και να ρημάζει μισθούς και συντάξεις;

Μπορεί να ανοίξει κλειστά επαγγέλματα; Να διώξει κηφήνες δημοσίους υπαλλήλους , με υπουργούς τον Ρουπακιώτη και τον Μανιτάκη;

Σοβαροί να είσαστε! Μιλάμε για μια κυβέρνηση η οποία στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο στην ΔΗΜΑΡ και χάρη στη ΔΗΜΑΡ μπορεί να περνάει τα χαράτσια της ΔΕΗ και να οδηγεί τους Έλληνες σε θάνατο από τα κρύο.

Η κυβέρνηση του βραβευμένου Άνδρα της Χρονιάς Σαμαρά, δεν είναι παρά ένα φτερό στον άνεμο που πασχίζει να ταίσει την γερμανική διαπλοκή για να επιβιώσει. Αυτό είναι η κυβέρνηση Σαμαρά. Μια αδύναμη κυβέρνηση η οποία συντηρεί την διαπλοκή, την οπισθοδρόμηση, την διαφθορά, το πελατειακό κράτος και προσέχει ως κόρη οφθαλμού την υγεία των εγχώριων νταβατζήδων.

Γειασάν τον Χρήστο τον Αηδόνη λοιπόν, τον κολλητό του Λοβέρδου-μόνο ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδάνε…

Γράφει ο Λένι ο βρωμόστομος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook