Ο σχολάρχης Κορκίδης και οι επιμελείς τοπικοί “βαστάζοι”

ο-σχολάρχης-κορκίδης-και-οι-επιμελείς-94033

provataΤο μοντέλο Κορκίδης είναι συγκεκριμένο. Παρότι βέρος Νεοδημοκράτης, έχει κάτι από το ΠΑΣΟΚικό μοντέλο κυβερνητικού συνδικαλισμού των Πρωτόπαπα, Πολυζωγόπουλου, Παναγόπουλου και σία.

Και δεν κρατά, ούτε τα προσχήματα. Φάτσα-κάρτα, τον είδαν οι έμποροι, που τον έχουν πρόεδρό τους, να του έχουν «κοκκινίσει» τα χέρια από το χειροκρότημα, κατά τα εγκαίνια της ΔΕΘ.

Κι είναι απορίας άξιον πως ελεύθεροι επαγγελματίες, οι οποίοι  ασχολούνται με τον «συνδικαλισμό» τόσο έντονα και πως καταφέρνουν να ασχολούνται και με τις προσωπικές τους επιχειρήσεις;

Είναι χαρακτηριστικό δε, ότι έχουν τόσο πάθος για προσφορά στην… κοινωνία που καταλαμβάνουν και περισσότερα αξιώματα όπως ο κ. Κορκίδης που, παρά την ανάδειξή του στο τιμόνι της ΕΣΕΕ, παραμένει  και πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πειραιά.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, άνοιξε και «σχολή». Δασκαλεύει ανθρώπους που τον ακολουθούν να εφαρμόζουν την ίδια τακτική.

Καλύτερος «μαθητής» της σχολής αυτής αναδεικνύεται  ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Χανίων Γιάννης Μαργαρώνης, που  είναι και μέλος της διοίκησης της ΟΕΣΚ (Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης), στην οποία απέτυχε να γίνει Πρόεδρος αλλά και στο Δ.Σ. της ΕΣΕΕ.

Στα Χανιά δε, έχει βουίξει ο τόπος ότι αυτός ο παραδοσιακά «βαμμένος ΠΑΣΟΚος», λόγω Κορκίδη τα έκανε… πλακάκια με τον τοπικό βουλευτή Μανούσο Βολουδάκη και προώθησε στην προεδρία του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων πρόσωπο περιορισμένων οργανωτικών ικανοτήτων και αμφιβόλου ενεργούς επαγγελματικής ταυτότητας….

Ο δε πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χανίων έχει τόση εξάρτηση από τον «δάσκαλό» του που τον περασμένο Μάιο έγινε και «βαστάζος» του. Εθεάθη στην έκθεση «Κρήτη, η μεγάλη συνάντηση», στο TAE KWON DO, να κρατά ακόμα και την τσάντα του κ. Κορκίδη!

 

Πηγή : lykavitos.gr

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook