Ο καυγάς της Βανδή με Πακιστανό που πουλούσε παράνομα cd της | Το άγνωστο περιστατικό που την «εκθέτει»

ο-καυγάς-της-βανδή-με-πακιστανό-που-που-109932

-despoina vandi (2)Με αφορμή τις τελευταίες δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη αλλά και την άμεση αντίδραση της Δέσποινας Βανδή με την αποχώρησή της από το σχήμα που θα εμφανίζονταν μαζί, έρχεται στη δημοσιότητα ένα άγνωστο περιστατικό το οποίο είχε αναφέρει ο Χρήστος Νέζος, παρουσιαστής της εκπομπής «Ταξιδεύοντας», σε συνέντευξή του με αφορμή τα 20 του χρόνια στην δημοσιογραφία:

«Έχω “ταξιδέψει” με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής, τα οποία μου έκαναν την τιμή να συνταξιδέψουμε. Κάθε ταξίδι είναι μια διαφορετική εμπειρία για μένα και κάθε φορά βγαίνει κάτι διαφορετικό. Είναι πάρα πολύ δύσκολο η συνύπαρξη δύο ανθρώπων που δεν είναι φίλοι για περισσότερο από τρεις ημέρες. Το μόνο που μας ενώνει είναι η αμοιβαία αλληλοεκτίμηση».

Η εκπομπή που δεν μπορώ να ξεχάσω λόγω του απρόοπτου γεγονότος που μου συνέβη ήταν με τη Δέσποινα Βανδή στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης το 2000. Κάναμε συνέντευξη έξω από το πανεπιστήμιο και κάποια στιγμή πήγα στο αυτοκίνητό μου. Γυρνώντας πίσω είδα τη Δέσποινα να έχει πιαστεί στα χέρια με έναν Πακιστανό, γιατί πωλούσε το καινούργιο CD της που δεν είχε ακόμα κυκλοφορήσει».

Πηγή: music.net

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook