Ο κακός καιρός και ο… Ολυμπιακός στα Χανιά

ο-κακός-καιρός-και-ο-ολυμπιακός-στα-χα-47320

Αρκετά ήταν τα προβλήματα που δημιούργησε ο δυνατός αέρας τόσο στον Ολυμπιακό, όσο και στον κόσμο του στα Χανιά, με τις αποσκευές μάλιστα των Πειραιωτών να ξεμένουν στην Κρήτη.

mitsel

Μπορεί το έργο των ποδοσφαιριστών εντός του αγωνιστικού χώρου να μη δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα, ωστόσο υπήρχε πολύ δυνατός αέρας την Κυριακή στα Περιβόλια.

Την ίδια στιγμή δε σημαντικά ήταν τα  εκτός γηπέδου προβλήματα που δημιούργησε ο ισχυρός άνεμος, τόσο σε φίλους των «ερυθρολεύκων» που ήθελαν να ταξιδέψουν στην Κρήτη για το παιχνίδι, όσο και στην ίδια την ομάδα.

Συγκεκριμένα περίπου 300 οπαδοί των πρωταθλητών Ελλάδας που είχαν προγραμματίσει να βρεθούν στα Χανιά, δεν μπόρεσαν να δουν το παιχνίδι από κοντά, αφού κανένα αεροπλάνο δεν κατέστη δυνατό να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο «Ι. Δασκαλογιάννης».

Επιπλέον οι αποσκευές των «ερυθρολεύκων» που επρόκειτο να μεταφερθούν ακτοπλοϊκώς στον Πειραιά, σε αντίθεση με την αποστολή της ομάδας που ταξίδεψε με το αεροπλάνο, έμειναν τελικά στα Χανιά, αφού υπήρχε απαγορευτικό για τα πλοία!

 

Πηγή: gazzetta

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook