Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Σάββατο 28 Δεκεμβρίου

ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-σάββατο-28-δε-111057

kairos2Συννεφιασμένος θα είναι το Σάββατο ο καιρός στην Κρήτη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Χανιά

Συννεφιασμένος θα είναι ο ουρανός πάνω από τα Χανιά το Σάββατο 28/12, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 11 έως 15 βαθμούς Κελσίου και μέτριους δυτικούς ανέμους ως 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με την εκδήλωση ασθενούς βροχής, με την θερμοκρασία στους 14 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Ρέθυμνο

Συννεφιασμένος θα είναι ο ουρανός πάνω από το Ρέθυμνο το Σάββατο 28/12, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 11 έως 15 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με την εκδήλωση ασθενούς βροχής, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 12 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Ηράκλειο

Συννεφιασμένος θα είναι ο ουρανός πάνω από το Ηράκλειο Κρήτης το Σάββατο 28/12, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 16 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους έντασης 2 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 12 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Λασίθι

Ασθενής βροχόπτωση προβλέπεται για το Σάββατο στο Λασίθι.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 15 βαθμούς Κελσίου ενώ οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook