Ο καιρός στην Κρήτη την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου

ο-καιρός-στην-κρήτη-την-τετάρτη-11-δεκεμ-110981

kairos11Οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες θα είναι το χαρακτηριστικό του καιρού την Τετάρτη στην Κρήτη

Χανιά

Αρκετά συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός στα Χανιά την Τετάρτη 11/12, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 8 έως 9 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς βόρειους ανέμους έντασης 6 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 8 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 7 μποφόρ.

Ρέθυμνο

Συννεφιασμένος θα είναι ο ουρανός πάνω από το Ρέθυμνο την Τετάρτη 11/12, με την θερμοκρασία στους 8 βαθμούς Κελσίου και θυελλώδεις βόρειους ανέμους έντασης 8 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 8 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 8 μποφόρ.

Ηράκλειο

Βροχερός θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο Κρήτης την Τετάρτη 11/12, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 8 βαθμούς Κελσίου και σχεδόν θυελλώδεις βόρειους ανέμους έντασης 7 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με ασθενή βροχόπτωση, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 8 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 8 μποφόρ.

Λασίθι

Βροχερός αναμένεται να είναι ο καιρός την Τετάρτη στο Λασίθι. Η θερμοκρασία θα είναι πολύ χαμηλή και θα κυμανθεί από 7 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook