Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου

ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-πέμπτη-5-δεκε-98855

kairos vroxhΑσθενείς βροχοπτώσεις προβλέπονται για την Πέμπτη στην Κρήτη Η θερμοκρασία στο νησί θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα και δεν θα ξεπεράσει τους 13 βαθμούς Κελσίου

Χανιά

Ασθενής βροχή προβλέπεται για τα Χανιά την Πέμπτη 5/12, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 13 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 13 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Ρέθυμνο

Ασθενής βροχή προβλέπεται για το Ρέθυμνο την Πέμπτη 5/12, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 12 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία στους 12 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Ηράκλειο

Ασθενής βροχόπτωση θα εκδηλωθεί στο Ηράκλειο Κρήτης την Πέμπτη 5/12, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 13 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με συννεφιά, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 12 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Λασίθι

Ασθενής βροχόπτωση θα εκδηλωθεί στο Λασίθι την Πέμπτη. Η θερμοκρασία θα φθάσει έως τους 13 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν ισχυροί 5-6 μποφόρ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook