Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα

ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-64178

kairos astatosΗλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις οι οποίες στη Δυτική Ελλάδα γρήγορα θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές, περιμένουμε την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013.

Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο θα κυμανθεί από 3 έως 18 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 8 έως 19 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 10 έως 20 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 10 έως 19 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 10 έως 20 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις.

Συννεφιασμένος θα είναι ο ουρανός πάνω από τα Χανιά, με την θερμοκρασία στους 17 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με συννεφιασμένο ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 18 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Συννεφιασμένος θα είναι ο ουρανός πάνω από το Ηράκλειo, με την θερμοκρασία στους 16 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους ως 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αρκετές νεφώσεις, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 18 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Αρκετά συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 16 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους ως 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αρκετές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 17 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Πηγή: meteo

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook