Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Τρίτη 19 Νοεμβρίου

ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-τρίτη-19-νοεμ-66959

kairos12Τοπικές νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με λίγες ασθενείς βροχές στις ανατολικές ακτές της Θεσσαλίας και επιεδείνωση του καιρού τις απογευματινές ώρες στα δυτικά με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, περιμένουμε την Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013. Οι βροχές της Δυτικής Ελλάδας τις βραδινές ώρες και κατά τη διάρκεια της νύχτας προς Τετάρτη θα επεκταθούν αντολικότερα επηρρεάζοντας αρκετές περιοχές της υπόλοιπης χώρας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 14 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 4 έως 15 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 7 έως 20 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 7 έως 18 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 10 έως 18 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου, με τις μέγιστες στα Δωδεκάνησα και στην Κρήτη να φτάνουν τους 20 βαθμούς Κελσίου.

Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από τα Χανιά, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 20 βαθμούς Κελσίου και μέτριους ανατολικούς ανέμους ως 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με συννεφιά, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 18 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νοτιοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Αρκετά συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 17 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Αρκετά συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με συννεφιασμένο ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 17 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Πηγή: meteo

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook