Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Τετάρτη 20 Νοεμβρίου

ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-τετάρτη-20-νο-100379

kairos aithriosΆστατο καιρό με βροχές και τοπικές καταιγίδες αλλά και διαστήματα ηλιοφάνειας κυρίως από το μεσημέρι και μετά, περιμένουμε την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013. Τα φαινόμενα θα επηρεάσουν κυρίως την Ήπειρο, το Βόρειο Ιόνιο, τη Μακεδονία και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

Η θερμοκρασία σε άνοδο θα κυμανθεί από 8 έως 18 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 10 έως 21 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 14 έως 22 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 13 έως 21 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 15 έως 21 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, αλλά στα βόρεια παράλια του νησιού η μέγιστη θα φτάσει τους 24 βαθμούς Κελσίου.

Αίθριος θα είναι ο καιρός στα Χανιά, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 25 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοδυτικούς ανέμους ως 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αραιή συννεφιά, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 18 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νοτιοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 21 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς νότιους ανέμους έντασης 6 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αραιές νεφώσεις, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 19 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από το Ρέθυμνο, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 22 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς νότιους ανέμους έντασης 6 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με σποραδική συννεφιά, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 18 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Πηγή: meteo

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook