Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Μεγάλη Παρασκευή

ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-μεγάλη-παρα-57747

kairos0Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες περιμένουμε σήμερα Μεγάλη Παρασκευή 3 Μαΐου 2013.

Η θερμοκρασία στα παραθαλάσσια θα κυμανθεί από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα νότια τμήματα η μέγιστη θα είναι 3-4 βαθμούς υψηλότερη, ενώ στα ορεινά από 13 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Κεντρικό και Ανατολικό Κρητικό από δυτικές-βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στα δυτικά από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς, με βαθμιαία εξασθένηση. Στο Λιβυκό οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και τοπικά τις πρωινές ώρες στα κεντρικά και δυτικά από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση.

Αίθριος θα είναι ο καιρός στα Χανιά σήμερα το πρωί, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 16 έως 24 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους ως 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με τοπική συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 21 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νοτιοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ. Για αύριο Σάββατο 4/5, παρόμοιες συνθήκες θα επικρατήσουν, με καθαρό ουρανό, άνοδο της θερμοκρασίας στους 26 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία στους 21 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο σήμερα το πρωί, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 24 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με σποραδική συννεφιά, με την θερμοκρασία στους 19 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια. Για αύριο Σάββατο 4/5, προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με λίγα σύννεφα, άνοδο της θερμοκρασίας στους 27 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με λίγα σύννεφα, με την θερμοκρασία στους 22 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο σήμερα το πρωί, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 20 έως 25 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 20 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 1 μποφόρ. Για αύριο Σάββατο 4/5, παρόμοιες συνθήκες θα επικρατήσουν, με αίθριο καιρό, άνοδο της θερμοκρασίας στους 29 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με καθαρό ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 23 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook