Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου

ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-δευτέρα-30-δε-110981
kairos11Αρκετές νεφώσεις αναμένονται στα Χανιάτην Δευτέρα 30/12, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 14 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ.
Μετά το μεσημέρι δεν αναμένεται ιδιαίτερη μεταβολή, με συννεφιά και διατήρηση των ανέμων από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.
Πυκνές νεφώσεις και στο Ρέθυμνο, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 14 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ.
Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με συννεφιά και το θερμόμετρο να φτάνει τους 12 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.
Αρκετά συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο Κρήτης, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 15 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ.
Τις απογευματινές και βραδινές ώρες το σκηνικό θα είναι αμετάβλητο, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 12 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.
Λίγα σύννεφα αναμένονται στην Ιεράπετρα την Δευτέρα 30/12, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 16 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ.
Πηγή: meteo.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook