Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου

ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-δευτέρα-16-δε-64180

kairosΝεφώσεις με τοπικές βροχές στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά, στη Χαλκιδική, στο Νότιο Ιόνιο, στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, λίγες καταιγίδες στα νοτιότερα τμήματα και περιορισμένη τοπικά ορατότητα τις πρωινές ώρες, περιμένουμε τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013. Τα φαινόμενα στη Βόρεια Κρήτη πιθανόν να είναι ισχυρά. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της Ανατολικής Θεσσαλίας, της Στερεάς και της Πελοποννήσου, ενώ νωρίς το πρωί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα σημειωθεί παγετός.

Η θερμοκρασία, θα κυμανθεί από -5 έως 9 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από -2 έως 10 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 3 έως 15 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 6 έως 12 βαθμούς στο βορειοανατολικό Αιγαίο και από 7 έως 15 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη.

Συννεφιασμένος θα είναι ο ουρανός πάνω από τα Χανιά, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 16 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους έντασης 2 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα εκδηλωθεί ελαφριά επιδείνωση, με βροχή, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 13 βαθμούς Κελσίου και ενίσχυση των ανέμων, από βορειοανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Ασθενής βροχόπτωση θα εκδηλωθεί στο Ηράκλειο, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 16 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με βροχοπτώσεις, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 13 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Συννεφιασμένος θα είναι ο ουρανός πάνω από το Ρέθυμνο, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 11 έως 16 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα εκδηλωθεί ελαφριά επιδείνωση, με βροχή, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 13 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από βορειοανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Πηγή: meteo.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook