Ο καιρός σήμερα Παρασκευή

ο-καιρός-σήμερα-παρασκευή-53726

kairos0Καλό καιρό με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις, περιμένουμε την Παρασκευή 26 Απριλίου 2013.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στις βόρειες παραλιακές περιοχές από 12 έως 26 βαθμούς, στις νότιες παραλιακές περιοχές από 15 έως 29 βαθμούς και στα ορεινά από 10 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Κρητικό από δυτικές κυρίως διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και στο Λιβυκό από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Αίθριος θα είναι ο καιρός στα Χανιά, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 23 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους ως 2 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με αίθριο καιρό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 18 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία στους 18 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 17 έως 25 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους ως 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με καθαρό ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 19 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook