Ο καιρός σήμερα Μεγάλη Τετάρτη

ο-καιρός-σήμερα-μεγάλη-τετάρτη-57747

kairos0Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις στα βόρεια και ορεινά τμήματα του νησιού περιμένουμε τη Μεγάλη Τετάρτη 1 Μαΐου 2013.

Η θερμοκρασία στα παραθαλάσσια θα κυμανθεί από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα νότια τμήματα η μέγιστη θα είναι 3-4 βαθμούς υψηλότερη, ενώ στα ορεινά από 12 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Κεντρικό και Ανατολικό Κρητικό από δυτικές-βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ, ενώ στο Λιβυκό από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και στα κεντρικά και ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ.

Αίθριος θα είναι ο καιρός στα Χανιά σήμερα το πρωί, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 16 έως 24 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με καθαρό ουρανό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 20 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ. Για αύριο Πέμπτη 2/5, παρόμοιες συνθήκες θα επικρατήσουν, με καθαρό ουρανό, με ελάχιστη μείωση της θερμοκρασίας και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αρκετές νεφώσεις, με την θερμοκρασία στους 20 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.
Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο σήμερα το πρωί, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 24 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με καθαρό ουρανό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 19 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ. Για αύριο Πέμπτη 2/5, παρόμοιες συνθήκες θα επικρατήσουν, με αίθριο καιρό, με ελάχιστη μείωση της θερμοκρασίας και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αραιή συννεφιά, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 19 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.
Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο  σήμερα το πρωί, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 20 έως 26 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αίθριο καιρό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 20 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ. Για αύριο Πέμπτη 2/5, παρόμοιες συνθήκες θα επικρατήσουν, με καθαρό ουρανό, μείωση της θερμοκρασίας στους 25 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία στους 19 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook