Ο καιρός σήμερα Μεγάλη Δευτέρα

ο-καιρός-σήμερα-μεγάλη-δευτέρα-53726

kairos0Καλό καιρό με αραιές νεφώσεις περιμένουμε την Μ. Δευτέρα 29 Απριλίου 2013.

Η θερμοκρασία στις παραλιακές περιοχές θα κυμανθεί από 14 ως 27 βαθμούς. Στα ορεινά ηπειρωτικά η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 ως 24 βαθμούς.

Ασθενείς μεταβλητοί άνεμοι θα πνέουν στο Κρητικό και στο Λιβυκό.

Συννεφιασμένος θα είναι ο ουρανός πάνω από τα Χανιά, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 23 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς ανατολικούς ανέμους ως 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με συννεφιά, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 18 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νοτιοανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από το Ρέθυμνο, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 16 έως 24 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους ως 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αρκετές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 19 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από το Ηράκλειο, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 25 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους ως 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 20 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook