Ο καιρός σήμερα Κυριακή

ο-καιρός-σήμερα-κυριακή-53726

kairos0Καλό καιρό με αραιές νεφώσεις περιμένουμε την Κυριακή 28 Απριλίου 2013.

Η θερμοκρασία στις παραλιακές περιοχές θα κυμανθεί από 14 ως 27 βαθμούς. Στα ορεινά ηπειρωτικά η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 ως 23 βαθμούς.

Ασθενείς μεταβλητοί άνεμοι θα πνέουν στο Κρητικό και στο Λιβυκό.

Καλός καιρός με αραιή συννεφιά προβλέπεται για τα Χανιά, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 21 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους ως 2 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με σποραδική συννεφιά, με την θερμοκρασία στους 17 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από ανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Συννεφιασμένος θα είναι ο ουρανός πάνω από το Ρέθυμνο, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 17 έως 24 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, με αραιή συννεφιά, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 19 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Αρκετά συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε βελτίωση των καιρικών συνθηκών, με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 20 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook